Obnoviť stránku

Helmer LK 602

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 602

Chcete predísť strate svojho štvornohého miláčika? GPS lokátor v luxusnom koženom obojku stačí pripevniť vášmu psovi okolo krku a v prípade, že sa zabehne, ľahko získate informácie o jeho polohe. Jediné, čo treba urobiť, je umiestniť do lokátora SIM kartu a zavolať na ňu zo svojho telefónu. Prístroj obratom určí presné súradnice vášho psa a informácie vám okamžite pošle formou SMS správy priamo do mobilného telefónu.

Helmer LK 602 tiež ponúka využiť funkciu sledovania, ktorá funguje na dvoch princípoch: prístroj pošle informáciu formou SMS, pričom prednosťou tohto spôsobu je nízka cena, pretože platíte len za samotnú správu. Druhou možnosťou je sledovanie s pomocou dátového tarifu, kedy lokátor odosiela informácie vo vami zvolených časových intervaloch na zvláštny server s možnosťou dodatočnej editácie trasy (maximálna spotreba dát je v tomto prípade 50 MB/mesiac).

Ďalšie funkcie:

  • Odposluch - po prepnutí do tohto režimu je možné po zavolaní odpočúvať zvuky z miesta, kde sa lokátor nachádza
  • Nastavenie hesla - komunikáciu s lokátorom možno zaheslovať a nastaviť tak aby informácie posielal len na zvolené telefónne číslo
  • Upozornenie pri pohybe - ak sa vzdiali lokátor na väčšiu než preddefinovanú vzdialenosť, odošle vám varovnú SMS
  • Lokálne uzamknutie Geo-Fence - s touto funkciou sa dá obmedziť pohyb lokátora na vami určenú oblasť (v prípade jej opustenia opäť dostanete správu)
  • Upozornenie pri prekročení prednastavenej rýchlosti a vypnutie lokátora

Obsah balenia:

  • GPS lokátor
  • Nabíjačka 110-230 V
  • Manuál

Technické parametre:

Podporované siete: GSM/GPRS
GSM frekvencie: 850/900/1800/1900
Pozičný presnosť: 5 m
Typ batérie: dobíjacie 3,7 1000 mAh Li-Ion akumulátor
Prevádzková teplota: -20 až 55°C
Vodotesnosť: IP x2

Kód:  HLM005b
Produktové číslo:  LK 602
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02