Obnoviť stránku

Helmer LK 601

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Helmer LK 601

S GPS lokátorom, šikovne umiestneným v obojku, môžete ľahko predísť zabehnutí vášho domáceho maznáčika. Prístroj dokáže presne lokalizovať polohu, v ktorej sa nachádza, a tieto informácie vám následne zaslať formou SMS správy do vášho mobilného telefónu.

Tým však široká paleta funkcií lokátora ani zďaleka nekončí. Helmer LK 601 taktiež slúži ako stopovacie zariadenie, s ktorým môžete objekt sledovať dvojakým spôsobom: buď zavoláte na číslo SIM karty (tú je do lokátora pred použitím nutné umiestniť) a obratom obdržíte informácie, kde sa zariadenie nachádza. Výhodou tejto metódy je nízka cena, pretože platíte len za odoslanú SMS. Druhou možnosťou je nechať si zasielať informácie v pravidelných intervaloch na zvláštne server s možnosťou tieto informácie upravovať. Špecifické nastavenia lokátora je možné aplikovať pomocou SMS v špeciálnom formáte (ich presnú podobu nájdete v manuáli, ktorý je súčasťou balenia).

Ďalšie funkcie:

  • Nastavenie hesla - komunikáciu s lokátorom možno zaheslovať a nastaviť tak aby informácie posielal len na zvolené telefónne číslo
  • Upozornenie pri pohybe - vzdiali Ak sa lokátor na väčšiu než preddefinovanú vzdialenosť, odošle vám varovnú SMS
  • Lokálne uzamknutie Geo-Fence - s touto funkciou sa dá obmedziť pohyb lokátora na vami určenú oblasť (v prípade jej opustenia opäť dostanete správu)
  • Upozornenie pri prekročení prednastavenej rýchlosti a pri nízkom stave batérie

Technické parametre:

Podporované siete: GSM / GPRS
GSM frekvencie: 850/900/1800/1900
Pozičný presnosť: 10 m
Pracovná teplota: -20 až 55 ° C
Vodotesnosť: IP x6

Obsah balenia:

  • GPS lokátor vrátane obojku
  • Nabíjačku 110-230 V
  • Skrutkovač
  • Manuál
Kód:  HLM005a
Produktové číslo:  LK 601
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14