Obnoviť stránku

Helmer LK 508

3,4 5 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
127,90 €

Helmer LK 508

Unikátny lokátor dokáže sledovať a lokalizovať objekty, určiť ich polohu pomocou GPS a následne vám zaslať presné súradnice SMS správou do telefónu (alebo do počítača vďaka GPRS). Postačí zavolať na SIM kartu, ktorú je potrebné vopred vložiť do lokátora, a prístroj vám obratom pošle presnú polohu s odkazom do Google Maps.

S Helmer LK 508 môžete tiež využiť sledovaciu funkciu, ktorá funguje na dvoch princípoch: prístroj pošle informácie formou SMS, pričom prednosťou tohto spôsobu je nízka cena, pretože platíte len za samotnú správu. Druhou možnosťou je sledovanie pomocou dátového tarifu, kedy lokátor odosiela informácie vo vami zvolených časových intervaloch na zvláštne server s možnosťou dodatočnej editácie trasy (maximálna spotreba dát je v tomto prípade 50 MB/mesiac).

Ďalšie funkcie:

  • Odposluch - po prepnutí do tohto režimu je možné po zavolaní odpočúvať zvuky z miesta, kde sa lokátor nachádza
  • Nastavenie hesla - komunikáciu s lokátorom možno zaheslovať a nastaviť tak aby informácie posielal len na zvolené telefónne číslo
  • Upozornenie pri pohybe - Ak sa lokátor vzdiali na väčšiu než preddefinovanú vzdialenosť, odošle vám varovnú SMS
  • Lokálne uzamknutie Geo-Fence - s touto funkciou sa dá obmedziť pohyb lokátora na vami určenú oblasť (v prípade jej opustenia opäť dostanete správu)
  • Autodiagnostika OBDII - funkcia kompatibilná s vozmi s benzínovými motormi, ktoré boli vyrobené v EÚ po roku 2001 (týka sa aj naftových motorov, vyrobených v EÚ po roku 2003)
  • Upozornenie pri prekročení prednastavenej rýchlosti a vypnutie lokátora
  • Otrasový senzor

Technické parametre:

Podporované siete: GSM / GPRS
GSM frekvencie: 850 / 900 / 1800 / 1900
Pozičná presnosť: 5 m
Prevádzková teplota: -20 až 55 °C
Vodotesnosť: IP x0

Obsah balenia:

  • GPS Lokátor
  • Manuál

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie GPS

Použitie

Určenie Do auta
Kompatibilita Windows
Poplatok za službu Áno

Vlastnosti

Vlastnosti Nastavenie hesla, Notifikácia pri opustení predvolenej oblasti, Notifikácia pri strate signálu, Externé napájanie

Konštrukcia

Výška 5 cm
Šírka 6,45 cm
Hĺbka 2,7 cm
Hmotnosť 60 g
Kód:  HLM004c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Helmer LK 508
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14