Obnoviť stránku

Helmer alarmová siréna

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

Helmer alarmová siréna

S príslušenstvom v podobe alarmovej sirény si môžete byť istí, že bude spustený hlasný poplach vždy, keď sa v okolí sledovaného predmetu bude diať niečo neobvyklé. Siréna upozorní vlastníka na nečakaný vstup do jeho auta. Upozornenie na silný otras alebo naštartovanie vozidla sú úplnou samozrejmosťou. S kúpou tohto komponentu kupujete tiež strážneho anjela pre svoj majetok. Pripevnenie sirény na zariadenie je veľmi jednoduché a rýchle. Tešte sa z nocí, kedy budete môcť pokojne spať. Stráženie za vás bude vykonané lokátorom.

Lokátor chráni vaše vozidlo či iné cennosti pred odcudzením vďaka zameraniu presných súradníc. Prístroj je schopný zasielať presné súradnice priamo na vaše mobilné zariadenie. Produkt vám umožní sledovať inkriminovaný predmet. Veľmi hodnotnou funkciou je sledovanie, ktoré funguje dvojakým spôsobom. Zavolajte na SIM kartu, ktorá vám hneď pošle súradnice. Ďalšou možnosťou je sledovanie pomocou dátového tarifu.

Kód:  HLM020a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  sirena LK 506
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02