Obnoviť stránku

Heinner SM-K750W

3,3 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

Heinner SM-K750W

Radi svoj jedálniček obohatíte o toasty alebo panini? Potom určite oceníte toustovač HEINNER. Plášť sendvičovača je vyrobený z plastu, čo značne uľahčí údržbu. Vďaka kompaktným rozmerom 9 × 23 cm (v × š) môžete toastovač pohodlne uschovať do skrinky. Prístroj je navrhnutý v nadčasovom dizajne, ktorý dopĺňa biela farba. Slané či sladké toasty si zamiluje každý. Pokiaľ na chystanie máte ešte takého dokonalého pomocníka, akým je sendvičovač HEINNER, bude ich príprava taká jednoduchá, že sa s ňou vysporiada každý.

Toustovač Heinner SM-K750W Lifestyle
Toustovač Heinner SM-K750W Vlastnosti/technológia

Zásadné prednosti toustovača Heinner SM-K750W

  • HEINNER toustovač je skvelým pomocníkom pri príprave skvelých raňajok
  • Platničky v balení: grilovacia/panini
  • So sendvičovačom HEINNER prichystáte lahodné štvorcové sendviče
  • Toastovač na 2 toasty
  • Bezpečnú manipuláciu so sendvičovačom umožňuje tepelne izolovaná rukoväť
  • Oceníte nepriľnavý povrch platničiek
  • Toustovač je vybavený príkonom 750 W
  • Toaster HEINNER skvele zapečie pečivo s vašimi obľúbenými ingredienciami

Chrumkavé toasty ráno, na poludnie aj večer

Doprajte si obľúbené toasty, kedykoľvek budete mať chuť. Za malú chvíľku ich upečiete v toustovači HEINNER. Platničky sa môžu pochváliť nepriľnavým povrchom, preto nemusíte mať strach, že by sa vám pokrm pripálil. V sendvičovači HEINNER pripravíte chutné štvorcové tousty, ktoré môžete naplniť obľúbenými ingredienciami. Vytvorte si rôzne kombinácie a doprajte si lahodnú desiatu, ktorá nikdy neomrzí. Toasty si môžete pripraviť podľa chute, naslano aj nasladko. Predstavivosti sa medze nekladú. S pomocou sendvičovača HEINNER dokážete nasýtiť hneď dvoch stravníkov. Urobíte totiž 2 toasty naraz. Samotná platnička disponuje rozmermi 22,5 × 13 cm (š × h).

Už sa pri grilovaní nemusíte spoliehať na priaznivé počasie. Pripravte si na grile všetko, čo máte radi, priamo doma v kuchyni. Platničky na grilovanie toustovača HEINNER vám pripravia aj tortily alebo panini.

Samozrejmosťou je bezpečná prevádzka

O vaše bezpečie pri manipulácii so sendvičovačom HEINNER bude postarané vďaka jeho pridaným funkciám. Rukoväť sendvičovača je vybavená tepelnou izoláciou, ktorá zaistí, že sa nespálite. Toasty môžete pripraviť naslano, ale aj nasladko s týmto 750W pomocníkom.

Parametre a špecifikácia

Platne

Tvar platničiek Štvorcové
Počet toastov 2 toasty
Vlastnosti platničiek Nepriľnavý povrch

Vlastnosti

Príkon 750 W
Materiál plášťa Plast

Výbava a príslušenstvo

Výbava Tepelne izolovaná rukoväť
Platničky v balení Grilovacia/panini

Farba

Farba Biela

Rozmery produktu

Výška 9 cm
Šírka 23 cm

Rozmery platne

Šírka 22,5 cm
Hĺbka 13 cm
Kód:  HEINN3823
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5949088543823

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06