Obnoviť stránku

HEINNER HWM-VF2712SD++

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HEINNER HWM-VF2712SD++

Práčka HEINNER HWM-VF2712SD++ je skvelý pomocník do každej domácnosti, pretože disponuje kapacitou na 7 kg bielizne. Ideálna je tak aj do početnejších rodín. Vyniká úspornou prevádzkou a ekologickým systémom, ktorý optimalizuje spotrebu vody, pracieho prostriedku a dobu trvania programu na základe množstva vloženej bielizne. Práčka dosahuje počas odstreďovania rýchlosti 1 200 otáčok za minútu. Sami si môžete otáčky nastaviť podľa daného druhu bielizne. Zaiste využijete užitočné funkcie, ktoré práčka plnená spredu HEINNER HWM-VF2712SD++ ponúka. Všetko si pohodlne nastavíte pomocou ovládacieho panelu s prehľadným LED displejom. Vhod vám príde aj funkcia odloženého štartu až o 23 hodín a mnohé ďalšie.

Kľúčové vlastnosti práčky HEINNER HWM-VF2712SD++

  • Spredu plnená práčka HEINNER HWM-VF2712SD++ s kapacitou až na 7 kg bielizne
  • Spadá do energeticky úspornej triedy D
  • Ponúka maximálne otáčky až 1 200 otáčok za minútu
  • Systém elektronickej kontroly rovnováhy vie bielizeň vo vnútri práčky rovnomerne rozložiť a znížiť tak hluk pri praní.
  • Odložený štart až na 23 hodín
  • Spredu plnená práčka HEINNER disponuje praktickou detskou poistkou
  • Funkcia Odstránenie peny vie detekovať prebytočnú penu a následne ju odstrániť
  • Ekologický systém optimalizuje spotrebu vody a pracieho prostriedku
  • Funkcia Jednoduché žehlenie si vie znížiť tvorbu záhybu na oblečení
  • Aktiváciou funkcie Extra oplachovanie sa účinnejšie odstránia stopy pracieho prostriedku

Úsporná práčka HEINNER HWM-VF2712SD++ s kapacitou na 7 kg bielizne

Práčka s predným plnením HEINNER HWM-VF2712SD++ patrí do energeticky úspornej triedy D, vďaka čomu šetrí nielen energiu, ale aj váš rozpočet. Počas odstreďovania poskytne až 1 200 otáčok za minútu. Podľa druhu bielizne alebo programu si môžete hodnotu otáčok nastaviť. Práčka plnená spredu s kapacitou na 7 kg bielizne sa hodí aj do početnejších domácností. 

Užitočné funkcie automatickej práčky HEINNER HWM-VF2712SD++

Práčka HEINNER HWM-VF2712SD++ má k dispozícii užitočné funkcie, ktoré vám pomôžu zaistiť dokonale čistú bielizeň. Vďaka systému elektronickej kontroly rovnováhy sa bielizeň vo vnútri práčky rovnomerne rozloží. Znižuje tak vibrácie a produkovaný zvuk pri praní. Nastaviť si môžete aj odložený štart až na 23 hodín. Na LED displeji práčky HEINNER sa vám potom zobrazí zostávajúcičas prania. Práčka spredu plnená je tiež vybavená ekologickým systémom, ktorý optimalizuje spotrebu vody a pracieho prostriedku a tiež dobu trvania pracieho programu v závislosti od množstva vloženej bielizne.

Jednoduché nastavenie práčky HEINNER

Súčasťou práčky HEINNER HWM-VF2712SD++ je už spomínaný LED displej s intuitívnym ovládacím panelom, pomocou ktorého si nastavíte všetko potrebné. Vyberiete si prací program, nastavíte teplotu a otáčky. O bezpečnosť počas prania sa postará praktická detská poistka, ktorá zabráni nechcenému spusteniu práčky alebo jej prenastaveniu. V prípade, že by ste použili mnoho pracieho prostriedku, mohlo by dôjsť k vytvoreniu veľkého množstva peny, ktorá by ovplyvnila proces prania. Funkcia Odstránenie peny vie detekovať prebytočnú penu a následne ju z bubna práčky HEINNER odstrániť.

Úsporná práčka plnená spredu HEINNER HWM-VF2712SD++ ponúkne užitočné funkcie pre dokonale čistú bielizeň

Práčka HEINNER HWM-VF2712SD++ vás poteší svojím ekologickým systémom, ktorý optimalizuje spotrebu vody a pracieho prostriedku. Rovnako tak vie upraviť dobu trvania pracieho programu v závislosti od množstva vloženej bielizne. Úspora energie práčky HEINNER HWM-VF2712SD++ vie dosiahnuť až 50 %. Použitím užitočnej funkcie Jednoduché žehlenie si môžete znížiť tvorbu záhybu na oblečení, a tým si skrátiť čas pri žehlení. Niektorú bielizeň nebude už treba vôbec žehliť. Aktiváciou funkcie Extra oplachovanie sa účinnejšie odstránia stopy pracieho prostriedku. Táto funkcia je ideálna na čiernu bielizeň a alergikov.

Programy práčky HEINNER HWM-VF2712SD++


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 55 kg

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) C

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 49,7 cm
Šírka 59,7 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka

Farba práčky

Farba Sivá

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda D
Doba trvania (program ECO 40-60) 196,8 min (3,28 h)
Emisie hluku šíreného vzduchom C
Vážená spotreba vody na cyklus 45 l
Kód:  HNRWM007
Produktové číslo:  HWM-VF2712SD++

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17