Obnoviť stránku

HEINNER HCD-V804SB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HEINNER HCD-V804SB

Úsporná sušička bielizne HEINNER HCD-V804SB patrí do energetickej triedy B. Je určená až pre 8 kg novo vypranej bielizne a navyše jej hlučnosť neprekročí hranicu 65 dB. V bubne je zabudované osvetlenie, vďaka ktorému dovnútra lepšie uvidíte. Vďaka detskej poistke sa vyhnete zbytočným nehodám. Sušička HEINNER HCD-V804SB má vo svojej výbave užitočný rýchly program na sušenie pri nedostatku času. Pri tomto modelu sa môžete spoľahnúť na špeciálny systém redukujúci pokrčenie bielizne.

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne HEINNER HCD-V804SB

  • Sušička HEINNER HCD-V804SB na až 8 kg vypranej bielizne
  • Sušička bielizne HEINNER je vylepšená programom na urýchlenie sušenia
  • Vybavená aj detskou poistkou
  • Zabudované vnútorné osvetlenie
  • Hlučnosť nepresiahne 65 dB
  • Spadá do energetickej triedy B
  • Spotrebič sa automaticky zastaví, keď je bielizeň suchá
  • Špeciálny bubon poskytuje maximálnu starostlivosť o vašu bielizeň
  • Všetko si jednoducho nastavíte na prehľadnom LED displeji s intuitívnym ovládacím panelom
  • Všetko, čo potrebujete, sa zobrazí na obrazovke
  • Môžete upraviť požadovanú dobu sušenia v 10-minútových intervaloch

Úsporná sušička HEINNER HCD-V804SB s kapacitou na 8 kg bielizne

Sušička bielizne HEINNER HCD-V804SB patrí do energeticky úspornej triedy B. So sušičkou HEINNER ušetríte čas a elektrinu pri každom sušení. Sušička je vhodná až na 8 kg bielizne. Ideálna je tak pre celú rodinu. Spotrebič sa automaticky zastaví, keď je bielizeň suchá.

Špeciálny bubon poskytuje maximálnu starostlivosť o vašu bielizeň

Účinným a jemným riešením na sušenie bielizne je sušička HEINNER HCD-V804SB, ktorá je vybavená špeciálnym bubnom „Pearl Drum“, ktorý zabraňuje pokrčeniu bielizne. Jedinečná štruktúra bubna je špeciálne navrhnutá na jemné a rovnomerné sušenie. Sušička HEINNER HCD-V804SB poskytuje maximálnu flexibilitu a umožňuje odložiť sušenie až o 23 hodín. Aktiváciou funkcie Pokrčenie zabránite pokrčeniu oblečenia, ajkeď práve nestihnete bielizeň zo sušičky vybrať po dokončení sušiaceho cyklu.

Jednoduché nastavenie sušičky bielizne HEINNER HCD-V804SB

Aby ste dosiahli potrebnú úroveň sušenia pri nízkej teplote, môžete upraviť požadovanú dobu sušenia v 10 minútových intervaloch. Všetko si jednoducho nastavíte na prehľadnom LED displeji s intuitívnym ovládacím panelom. Všetko, čo potrebujete, sa zobrazí na obrazovke. Vždy budete vedieť, ako dlho zvolený sušiaci program trvá, koľko času zostáva a aká je fáza programu sušičky HEINNER HCD-V804SB.

Úsporná sušička HEINNER HCD-V804SB ponúkne užitočné funkcie pre dokonale suchú bielizeň

Sušička HEINNER HCD-V804SB vás upozorní, keď je čas na výmenu filtra na vlákna alebo vyprázdnenie vody zo zbernej nádoby. Funkciu detskej poistky môžete aktivovať, aby ste zabránili nechcenému spusteniu alebo prenastaveniu sušičky deťmi. HEINNER HCD-V804SB je špeciálne navrhnutá tak, aby znížila hluk pri sušení, aby pomohla znížiť hluk a vibrácie počas prevádzky.

Programy sušičky HEINNER HCD-V804SB

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 561 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60,9 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 84,5 cm

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka

Farba sušičky

Farba Strieborná
Kód:  HNRDR001
Produktové číslo:  HCD-V804SB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02