Obnoviť stránku

Heinner HBM-915WH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Heinner HBM-915WH

Domáca pekáreň Heinner HBM-915WH vám pomôže s prípravou nielen chrumkavého čerstvo upečeného chleba. Spotrebič ponúka 15 programov na pečenie, vďaka ktorým si môžete v pohodlí domova upiecť klasický, celozrnný, ražný, sladký aj francúzskych chlieb a mnoho ďalších pochutín. Do pekárne stačí pridať potrebné suroviny a nastaviť požadovaný program. Vnútorná nádoba disponuje kapacitou na 700 – 900 g bochník. Domácapekárnička je vybavená LCD displejom, ktorý vás bude informovať o stave prípravy, aj 13-hodinovým časovačom. Nechýba ani funkcia udržiavania teploty, ktorá uchová chlieb teplý po dobu 30 minút. Pomocou pekárne Heinner HBM-915WH si pripravíte báječný domáci chlieb.

Kľúčové vlastnosti domácej pekárne Heinner HBM-915WH

  • Praktická pekáreň na chlieb
  • Umožní pripraviť dokonale chrumkavý čerstvo upečený chlieb
  • Ponúka 15 programov na pečenie
  • Do pekárne stačí pridať potrebné suroviny a nastaviť požadovaný program
  • Vnútorná nádoba disponuje kapacitou na 700 – 900 g bochník
  • Pekáreň chleba Heinner HBM-915WH je vybavená LCD displejom
  • S 13-hodinovým časovačom aj funkciou udržiavania teploty po dobu 30 minút
  • Biele farebné vyhotovenie

Domáca pekáreň Heinner HBM-915WH s dostatočným priestorom a jednoduchou obsluhou

Pekárnička na chlieb Heinner HBM-915WH vám ponúkne celkom 15 receptov, pomocou ktorých pripravíte lahodné pokrmy pre vás a celú vašu rodinu. Pripraviť si môžete klasický chlieb, celozrnný, ražný, sladký alebo napríklad francúzsky. Stačí pridať potrebné suroviny a stlačiť požadovaný program. Domáca pekárnička Heinner HBM-915WH s kapacitou 700 – 900 g vám umožní prípravu lahodného chleba pre celú vašu rodinu.Poteší vás ajprehľadným LCD displejom, na ktorom si nastavíte všetko potrebné. Na displeji môžete tiež sledovať fázy prípravy. Pokiaľ si nie ste istí, ako daný chlieb pripraviť, k dispozícii vám bude kniha receptov, v ktorej nájdete presné prísady a pomery.

Užitočné funkcie domácej pekárne Heinner HBM-915WH na jednoduchú prípravu

Pri domácej pekárni Heinner HBM-915WH oceníte najmä užitočné funkcie, ktoré vám pomôžu s jednoduchou prípravou lahodných pokrmov. K dispozícii máte 13-hodinový časovač, sami si tak zorganizujete čas prípravy a chlieb bude pripravený na presný čas. Pokiaľ chcete chlieb mať teplý, akonáhle dorazí návšteva, stačí využiť praktickú funkciu udržiavania teploty na 30 minút. Vnútri pekárne na chlieb Heinner nájdete vyberateľnú nepriľnavú nádobu, ktorá vám zaistí jednoduchú a rýchlu údržbu.

Rozmery:
29,1 × 26,3 × 23,3 cm

Hmotnosť:
3,65 kg


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 550 W
Hmotnosť náplne 900 g
Vlastnosti Displej, Priezor vo veku

Funkcie a programy

Funkcie Odložený štart, Udržiavanie teploty, Časovač, Nastavenie prepečenia kôrky
Počet programov 15

Príslušenstvo

Príslušenstvo Odmerka, Lyžica, Kniha s receptami
Kód:  HEINN8353
Produktové číslo:  5949088558353

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17