Obnoviť stránku

Head Vico Mips

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Head Vico Mips

Zásluhou lyžiarskej prilby Head Vico Mips môžete na lyžiach zjazdiť svahy bez strachu z úrazu. Postará sa totiž o patričné bezpečie vašej hlavy. Tento variant vyhovie mužom. Lyžiarska prilba je vyrobená z mäkkého materiálu, ktorý zakrýva uši, takže má nižšiu hmotnosť. Technológia In-mold zaistí mimoriadnu odolnosť. Ak vyžadujete maximálnu možnú ochranu hlavy, poteší vás MIPS technológie. Pomocou klzkej vložky sú tlmené rotačné sily, takže znižuje risk vážneho zranenia hlavy. Ak ide o hmotnosť, tá sa pri Head vyšplhala až na 700 g. Pri tejto lyžiarskej prilbe sa dá spoľahnúť na certifikáciu EN 1077:2007 Class B.

Lyžiarska prilba Head Vico Mips Bočný pohľad

Základné prednosti pánskej lyžiarskej prilby Head Vico Mips

  • Počas nosenia tejto prilby na lyžovanie Head Vico Mips môžete vyraziť na lyže v bezpečí
  • Tento model je určený mužom
  • Typ: mäkké uši
  • Technológia In-mold sa postará o to, aby prilba zostala ľahká
  • Medzi vlastnosťami tejto prilby na lyže nájdete koliesko na stiahnutie a MIPS
  • Je ideálna na hlavu s obvodom 52 cm, 53 cm, 54 cm a 55 cm
  • Bola navrhnutá na sezónu 2020/2021
  • Lyžiarska prilba Head Vico Mips má farbu, ktorá je čierna

Zabezpečenie vďaka technológii MIPS

Prilba na lyžovanie zaisťuje ochranu pomocou technológie MIPS, ktorá zaručuje vysokú ochranu vašej hlavy. Vďaka tenkej ochrannej vrstve, ktorá je medzi škrupinou a výplňou, poklesne pri náraze možnosť rotácie mozgu. Ak dopadnete pri páde na hlavu, elastoméry sa pretiahnu. a umožnia pohyb škrupiny, a tak sa redukujú rotačné sily, ktoré môžu byť veľmi nebezpečné. Ide síce o pohyb na iba pár milimetrov, ale pri náraze zabráni poškodeniu mozgu. Tiež oceníte to, že táto technológia neovplyvní vzhľad vašej prilby.

Kód:  SPThead0709nad
Produktové číslo:  SPThead0709nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02