Obnoviť stránku

Havit Gamenote TH650, čierny

4,6 17 hodnotení
28,90 €

Havit Gamenote TH650, čierny

Stojanček Havit Gamenote TH650

Stojanček Havit Gamenote TH650 je perfektným príslušenstvom na udržanie poriadku na stole a umiestnenie slúchadiel. Stojan je prispôsobený na pohodlné zavesenie dvoch párov slúchadiel. Oceníte štýlové RGB podsvietenie, dva USB porty, možnosť umiestnenia mobilného telefónu a tiež systém na usporiadanie káblov. Stojan je univerzálny, vhodný na slúchadlá akejkoľvek značky.

Kľúčové vlastnosti stojančeka Havit Gamenote TH650 – čierny

  • Stojanček Havit Gamenote TH650 je pripravený na umiestnenie dvoch párov slúchadiel
  • Je univerzálny na slúchadlá akejkoľvek značky
  • Disponuje RGB podsvietením, dvomi USB portmi, možnosťou umiestnenia mobilného telefónu a systémom na usporiadanie káblov
  • Stojanček podporuje funkciu Plug & Play
  • Je vybavený rozhraním USB
  • K dispozícii je 16 miliónov farebných efektov
  • Je kompatibilný s Windows 2000, XP, 7, 8 i 10
  • Rozmery: 270 × 150 × 100 mm

Stojanček Havit Gamenote TH650
pripojíte cez USB

Stojanček HAVIT Gamenote TH650 disponuje káblom s USB rozhraním. Podporuje funkciu Plug & Play. Jeho zapojenie je veľmi jednoduché. Stačí ho prepojiť s počítačom a začať používať. Nie je potrebná inštalácia žiadnych dodatočných ovládačov. K dispozícii je 16 miliónov farebných efektov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Stojanček HAVIT Gamenote TH650 je kompatibilný s operačným systémom Windows 2000, XP, 7, 8 i 10.


Stojanček Havit Gamenote TH650 ako držiak na telefón

Havit Gamenote TH650 nie je len držiak na slúchadlá. Na jeho základni objavíte mini zarážku, ktorá je pripravená na uloženie vášho mobilného telefónu. Teraz môžete pohodlne sledovať filmy, alebo napríklad prijímať telefónne hovory počas hrania, či práce na počítači. Základňa je ďalej vybavená dvoma portmi USB na pripojenie k rôznym zariadeniam na prenos dát, súborov, alebo nabíjanie.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Podpora viacerých slúchadiel, RGB podsvietenie, Systém na usporiadanie káblov, Možnosť umiestnenia mobilného telefónu, Plug&Play
Typ držiaka Stolný

Rozmery

Výška 27 cm
Šírka 15 cm
Hĺbka 10 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  HAVIT0010g1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TH650_black

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13