Obnoviť stránku

Haverland XTAL4B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Haverland XTAL4B

Moderný dizajnový sálavý panel je vyrobený z tvrdeného bezpečnostného skla, ktoré umožňuje rovnomerné vykurovanie po celej ploche povrchu. Pre komfortné využitie máte k dispozícii 9 predbežne nastavených programov a rádiofrekvenčné diaľkové ovládanie. Toto závesné kúrenie možno využiť v kúpeľniach, hoteloch, kúpeľoch atď. Vykurovanie po celom povrchu vám zaručí rovnomerné sušenie uterákov a osušiek pomocou leštených hliníkových madiel.

Výhodou sálavého panelu je jeho okamžitý účinok.Po zapnutí začne sálavé vykurovacie teleso pracovať s vyšším než nominálnym výkonom a rýchlo dosiahne prevádzkovú teplotu. Po niekoľkých minútach spotreba klesne o 30% oproti východiskovej úrovni. 

Hlavné prednosti

  • Moderný kúpeľňový sálavý panel
  • Digitálny programátor
  • Tvrdené bezpečnostné sklo
  • Vykurovanie po celom povrchu
  • Rádiofrekvenčné diaľkové ovládanie
  • Okamžitý účinok
  • Rozmery: 48 × 84 × 14,5 cm
  • Napájanie: 230 V

Jedinečné sálavé teplo

Doskové žiarivé vykurovacie telesá s plošným obvodom vyrábajú teplo sálaním tak ako Slnko. Sálavé teplo zahrieva ľudí, steny a predmety, takže cítite teplo rovnomerne všade okolo seba. Je to najzdravší a najpríjemnejší druh kúrenia aký existuje. Doskové telesá neohrievajú vzduch, takže nedochádza k stratám tepla v dôsledku úniku vzduchu z miestnosti. Konvenčné vykurovacie telesá ohrievajú vzduch, kedy vám potom teplo uniká s únikom vzduchu z miestnosti. Teplo sa tak sa stráca oknami, dverami, prieduchmi a zvlášť stropom.

Doskové žiarivé vykurovacie telesá ohrievajú steny, nábytok a predmety, ktoré zase vyžarujú teplo späť do miestnosti. Výhodou je, že žiarivé teplo neprechádza sklom, takže okná už nepredstavujú problém straty tepla. Doprajte si to najlepšie vykurovania s týmto moderným sálavým panelom Haverland.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 400 W
Počet stupňov výkonu 9

Funkcie

Funkcie Diaľkové ovládanie

Farba

Farba Biela
Kód:  HAVTO001
Produktové číslo:  XTAL4B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01