Obnoviť stránku

HARTMANN Veroval Tlakomer s EKG 2 v 1

- 5 rokov záruka
4,0 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
104,90 €

HARTMANN Veroval Tlakomer s EKG 2 v 1

Najmodernejší tlakomer Veroval® kombinuje 2 zariadenia - tlakomer a monitor EKG

Najpokročilejší tlakomer z radu Veroval® je revolučné zariadenie 2 v 1, ktoré spája tlakomer a EKG monitor v jednom tele. Prináša kvalitu profesionálneho merania do vášho domova - za normálnych okolností by vám EKG musel "nahrať" lekár. Monitor krvného tlaku meria srdcový rytmus, krvný tlak a srdcovú frekvenciu s vysokou presnosťou. Najväčším prínosom je funkcia mobilného EKG, pomocou ktorej môžete merať elektrickú aktivitu srdcového svalu a včas odhaliť riziko infarktu myokardu alebo mŕtvice. EKG Veroval® 2 v 1 dokáže odhaliť aj iné poruchy srdcového rytmu (arytmie), pri ktorých sú intervaly medzi srdcovými cyklami nepravidelné (buď prerušovane, v prípade tzv. extrasystol, predčasných sťahov, alebo úplne, v prípade fibrilácie predsiení, tzv. absolútnych arytmií).  Na meranie EKG sa používajú 2 kontakty na bočných stenách tlakomera, ktoré buď držíte ukazovákom každej ruky, alebo ich na 30 sekúnd priložíte na hrudník v oblasti srdca. Využite pravidelnú zdravotnú kontrolu naplno s prémiovým EKG tlakomerom Veroval® 2 v 1. Tlakomer uchováva namerané hodnoty pre 2 osoby a poskytuje sa naň vynikajúca 5-ročná záruka. 


Orientácia vo výsledkoch merania s Hartmann Veroval tlakomerom s EKG



Hartmann Veroval s EKG meraním

Hartmann Veroval je ideálny na prevenciu cievnej mozgovej príhody a srdcového infarktu

O automatické nafúknutie manžety potrebné na zmeranie hodnôt sa stará technológia Secure fit, na začiatok a koniec merania vás tlakomer Hartmann Veroval upozorní zvukovým signálom. Ak máte problémy s krvným tlakom, určite oceníte možnosť ukladania nameraných dát do PC pomocou USB a softvéru Veroval medi.connect a ich následné prehľadné grafické zobrazenie v počítači.


Presné meranie skutočného tlaku

Pri nervozite krvný tlak stúpa, mnoho ľudí vníma vyšetrenie u lekára ako stresujúcu záležitosť. Hovorí sa tomu syndróm bieleho plášťa a ak ho máte, budú hodnoty tlaku namerané v ordinácii pravdepodobne výrazne zvýšené. 

Teraz už nie je potrebné stresovať sa a vy si môžete zmerať tlak v pohodlí domova. Všetko o krvnom tlaku nájdete tu.


Majte ucelený prehľad o vašom krvnom tlaku

Tlakomer Hartmann Veroval zmeria krvný tlak, tep a srdcový rytmus komukoľvek, ideálny je však najmä pre dve osoby, ktorým môže zaznamenávať namerané hodnoty na neskoršie porovnanie. Maximálna kapacita záznamov je 2× 64 meraní. Vysoká kapacita batérie navyše umožňuje vykonať až 1 000 meraní, ktoré tak môžete vykonávať kedykoľvek a kdekoľvek. Manžeta je dimenzovaná pre osoby s obvodom ramena 22 – 42 cm a jej správne dotiahnutie si skontrolujete pomocou indikátora.

Hartmann Veroval s EKG meraním

Analyzujte a zdieľajte svoje výsledky

Z Hartmann Veroval tlakomeru s EKG je možné preniesť namerané hodnoty do aplikácie Veroval® medi.connect, kde si ľahko zobrazíte detailné prehľady a grafy. Všetky informácie si môžete vytlačiť, alebo poslať e-mailom svojmu trénerovi, či lekárovi.


Hartmann Veroval s EKG meraním

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Hartmann Veroval s EKG meraním

  • Ramenný tlakomer prepojiteľný s PC
  • Poskytuje aj mobilnú kontrolu srdcového rytmu (EKG)
  • Meria krvný tlak a srdcový tep
  • Vyhodnocuje srdcový rytmus pomocou prehľadných ikon
  • Veľký prehľadný dotykový LCD displej
  • Uchováva 2× 64 nameraných hodnôt – ideálny pre dve osoby
  • Bezbolestné nafúknutie manžety pomocou technológie Secure fit
  • Mimoriadne veľká kapacita batérie – až 1 000 meraní
  • Pomocou softvéru Veroval medi.connect je možné dáta zobrazovať na PC

Ako preniesť dáta z Veroval tlakomeru s EKG?



Hartmann Veroval Tlakomer s EKG

Vysoká presnosť overená

Pri meraní s tlakomerom Hartmann Veroval s EKG bola preukázaná prvotriedna presnosť, a preto sa môže pýšiť pečaťou kvality od Európskej spoločnosti pre hypertenziu. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie EKG, Pamäť

Rozhranie

Rozhranie USB

Konektivita

Napájanie Na batérie
Kód:  HART002
Záruka: 24 mesiacov
Rozšírená záruka: +36 mesiacov
Produktové číslo:  9253470
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12