Obnoviť stránku

HARTMANN Veroval Duo control darčekové balenie

- 5 rokov záruka
4,8 38 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
87,90 € 95,90 €

HARTMANN Veroval Duo control darčekové balenie

Tlakomer meria správne aj v prípade srdcových arytmií.

Majte svoje zdravie pod kontrolou s ramenným tlakomerom Hartmann Veroval duo control. Tlakomer dokáže presne merať váš tlak aj v prípade, že máte srdcovú arytmiu. Patentovaná technológia využíva počúvaciu aj oscilometrickú metódu merania, čím dosiahnete profesionálne výsledky. Prehľadné ikony a veľký podsvietený displej sú jednoduché a prehľadné na ovládanie. Môžete si uložiť až 100 výsledkov meraní pre dve osoby a vďaka prepojeniu s aplikáciou Mediconnect kontrolovať a vyhodnocovať výsledky sami alebo so svojím lekárom. Pohodlná ergonomická manžeta Secure fit s kontrolou správneho nasadenia zamedzuje nadmernému a nepríjemnému tlaku pri meraní. S tlakomerom Hartmann Veroval duo control získate profesionálny merací prístroj a dokonalú kontrolu nad svojém zdravím.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Harmann Veroval duo control

  • Ramenný tlakomer na kontrolu vášho zdravia
  • Patentovaná technológia merania pre profesionálne výsledky
  • Tlakomer na krvný tlak Hartmann Veroval duo control meria presne aj v prípade srdcovej arytmie
  • Veľký a prehľadný displej sa ľahko ovláda
  • Prepojenie s aplikáciou Mediconnet umožňuje vyhodnocovať zdravotný stav
  • Je možné uložiť až 100 výsledkov pre 2 osoby
  • Tlakomer môžete s režimom návšteva použiť aj pre ďalšie osoby
  • Manžeta Secure fit zabráni nepríjemnému tlaku pri meraní
  • Automatické nafukovanie manžety tlakomeru
  • Indikátor pokojovej polohy a teploty okolia pre presné výsledky merania
  • Záruka na prístroj 5 rokov

V balení nájdete zadarmo ako darček dve manžety veľ. M a L + sieťový adaptér

Technológia DUO SENSOR

Tlakomer Hartmann kombinujme dve metódy merania: oscilometrickú technológiu a Korotkovovu metódu. Pri väčšine prístrojov sa používa práve oscilometrická technológia, ktorá meria a následne vyhodnocuje arteriálne pulzné vlny. Technológia DUO SENSOR navyše využíva aj presnú Korotkovovu metódu, ktorá spočíva v zaznamenávaní oziev srdca. Na tento účel je v prístroji zabudovanýmikrofón. Táto metóda merania poskytuje vysoko presne údaje aj pacientom so srdcovými arytmiami.

Veroval® medi.conncet

V aplikácii medi.connect si môžete ukladať dáta zo svojich zariadení a analyzovať tak namerané výsledky. Namerané dáta je možné porovnávať za rôzne analytické obdobia (deň, týždeň, mesiac). Všetky výsledky si potom môžete bez problémov vytlačiť a poskytnúť ich napríklad svojmu lekárovi.

Vysoko presný tlakomer

Európska spoločnosť pre hypertenziu overila vysokú presnosť a kvalitu merania pri prístroji Veroval® DUO CONTROL, môžete si tak byť istí, že budete mať veľmi kvalitný prístroj na meranie tlaku.

Pečať kvality Nemeckej spoločnosti
pre hypertenziu

Tlakomer Veroval® DUO CONTROL splnil potrebné kritériá a dostal pečať kvality Nemeckej ligy pre hypertenziu.

Pečať kvality Britskej spoločnosti pre hypertenziu

Tlakomer na krvný tlak Veroval® DUO CONTROL splnil potrebné kritériá a dostal pečať kvality Britskej spoločnosti pre hypertenziu.

Technológia Comfort Air

Väčšina automatických monitorov krvného tlaku pracuje s vopred naprogramovaným tlakom v manžete, ale nie je tomu tak v prípade Veroval DUO CONTROL. Ten vďaka technológii Comfort Air určuje počas každého merania približný systolický tlak meraného. Takto je Vám umožnené pohodlné a šetrné meranie krvného tlaku.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Detekcia arytmie, Dve metódy merania: posluchová – korotkovova metóda a oscilometrická metóda, Grafické znázornenie tlaku, LCD displej, Pamäť

Rozhranie

Rozhranie USB

Konektivita

Napájanie Na batérie
Kód:  HARR797
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7034940
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11