Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Hario V60 Drip Decanter - 700 ml

4,9 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

Hario V60 Drip Decanter - 700 ml

Radi by ste si pripravili kvalitnú prefiltrovanú kávu? Súčasťou balenia Kanvice Hario V60 Drip Decanter s objemom 700 ml je všetko potrebné na prípravu lahodnej filtrovanej kávy. V balení značky Hario nájdete plastový dripper, elegantný dekantér a 40 ks papierových filtrov veľkosť 02, všetko s dizajnom série V60. Dekantér je vyrobený z kvalitného borosilikátového skla a ovinutý silikónovým teplovzdorným korzetom, vďaka ktorému sa nepopálite na horúcom skle. A ak práve nebudete mať chuť na kávu, sklenená karafa zo súpravy Hario V60 Drip Decanter poslúži aj na podávanie iných nápojov.

Kľúčové vlastnosti kanvice Hario V60 Drip Decanter – 700 ml

  • Objem kanvice Hario V60 Drip Decanter je 700 ml
  • Súčasťou súpravy je plastový dripper, sklenený dekantér a 40 ks filtrov veľkosti 02
  • Všetky časti súpravy majú dizajn série V60 firmy Hario
  • Dekantér je vyrobený z kvalitného borosilikátového skla
  • Vďaka silikónovému korzetu okolo karafy sa nepopálite na horúcom skle
  • Dekantér zo súpravy Hario V60 Drip Decanter sa dá využiť aj na iné nápoje

Ako pripraviť s kanvicou Hario V60 Drip Decanter kávu?

Príprava filtrovanej kávy je s kanvicou Hario V60 Drip Decanter jednoduchá. Stačí do dekantéra položiť dripper a vložiť filter. Do filtra, ktorý je súčasťou kanvice Hario V60 Drip Decanter, nasypete stredne hrubo namletú kávu a zalejete vodou. Potom už len stačí počkať, kým sa káva prefiltruje.


Kód:  HARKO558
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VDD-02B

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04