Obnoviť stránku

Hario Clear priehľadný mlynček na kávu

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hario Clear priehľadný mlynček na kávu

Krásny dizajnový mlynček Hario Clear MXR-2TB je skvelým pomocníkom pre každého, kto má rád spojenie prvotriednej kvality, praktickosti a čistého moderného dizajnu. Hario Clear na prvý pohľad pripomína veľký brúsený smaragd. Je vyrobený z masívneho priehľadného plastu čiernej farby. Priehradka, do ktorej padá namletá káva je plne priehľadná a pojme až 40 g kávy.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny dizajn
  • Nastaviteľná hrubosť mletia
  • Viečko proti vysypaniu
  • Gumová prísavka
  • Keramické mlecie kamene

Jednoduché použitie

Čisto praktickým prvkom je pri mlynčeku plastové viečko, ktoré pri mletí zabráni tomu, aby vám zrnká lietali z mlynčeka von. Pri mletí iste oceníte aj to, že je mlynček na spodnej časti vybavený gumovou prísavkou, vďaka ktorej ľahko prichytíte mlynček k hladkému povrchu a pri mletí vám bude pevne držať.

Rozmery:
18,3 × 7,5 × 17,5 cm

Mletie

Mlecí mechanizmus mlynčeka Hario Clear MXR-2TB je vyrobený z keramiky a je ľahko umývateľný pod prúdom vody. Samozrejmosťou je meniteľná hrubosť mletia, ktorú ľahko nastavíte pootočením ozubeného kolesa pod kľučkou.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ mlynčeka Ručný
Mechanizmus mletia Mlecie kamene
Veľkosť zásobníka 40 g
Kód:  HARI001
Produktové číslo:  HRMXR-2TB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16