Obnoviť stránku

Happy Plugs Earbud Mint

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Happy Plugs Earbud Mint

Slúchadlá s mikrofónom Happy Plugs Earbud sú viac ako len obyčajná slúchadlá. Kombinujú vysoko kvalitný zvuk, sviežu farbu a štýlový dizajn, pretože počúvanie hudby nie je len o skvelom zvuku. Výrobca Happy Plugs si to plne uvedomuje, preto kladie dôraz na každodenné používanie.

kľúčové vlastnosti

  • 14,9mm ručne vyrábané reproduktory sprostredkujú úchvatný zvuk
  • Tlačidlo pre príjem hovorov a mikrofón
  • Pozlátený 3,5mm jack
  • Štýlový dizajn a svieža farba

Diaľkové ovládanie hovorov

Slúchadlá nemyslí len na prvotriedny zážitok pri počúvaní, majú tiež integrované ovládanie hovorov, takže budete pohodlne vybavovať telefónne hovory, bez toho aby ste ich museli dávať dole z uší. Použiť ich môžete pritom s celým radom telefónov a tabletov vrátane iPhonu, iPadu alebo so systémom Android. Pre maximálnu kvalitu stereo zvuku majú 3,5mm pozlátený jack konektor.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená
Kód:  HPE012b
Produktové číslo:  7713

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18