Obnoviť stránku

HANSCRAFT BIO KOLEKCIA 1

4,4 3 hodnotení

HANSCRAFT BIO KOLEKCIA 1

Prevoňajte svoj domov či obľúbené miesto na relax esenciálnymi bioolejmi značky Hanscraft, ktoré môžete použiť do arómolampy, difuzérov, infrasauny alebo odparovača. Sada obsahuje päť príjemne voňajúcich olejčekov. Každý z nich má špecifické blahodarné účinky na organizmus. Eukalyptus je ideálny na uvoľnenie dutín a na úľavu od bolesti. Levanduľa upokojuje svalové a reumatické bolesti. Sladký pomaranč stimuluje tráviaci trakt a pomáha od žalúdočných nevoľností. Céder má priehrievací účinok a umocňuje erotický zážitok. A nakoniec mäta prieporná posilňuje imunitu. Olejček sa kvapká vždy do vody. 

Prečo zvoliť túto sadu bioolejov? 

  • Pre uvoľnenie tela i mysle
  • Do arómolámp, difúzorov, infrasauny alebo odparovača
  • Kombinácia piatich zaujímavých vôní
  • Blahodarné účinky na organizmus

Blahodarný účinok

Častice, ktoré sa uvoľňujú do vzduchu z oleja, majú veľmi blahodarný účinok. Arómoterapiu si s týmto bioolejom obľúbite. Najviac oceníte celkové uvoľnenie vášho tela i mysle. 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 55 ml

Typ osviežovača

Typ osviežovača Oleje do aromalampy

Vlastnosti

Použitie Aromalampy, Infrasauny
aróma Céder, Eukalyptus, Levanduľa, Mäta, Pomaranč
Kód:  HNC008
Produktové číslo:  176173

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14