Obnoviť stránku

Handpresso Auto Hybrid

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Handpresso Auto Hybrid

Ste často na cestách a milujete šálku kvalitného espressa? Pripravte si ho pohodlne priamo v aute s kávovarom francúzskej značky Handpresso. Dizajnový cestovný kávovar čiernej farby Handpresso Auto Hybrid má tú veľkú výhodu, že v ňom pripravíte lahodné espresso tak z mletej kávy, ako aj z ESE podov. Disponuje ukazovateľom teploty vody a kávu dokáže pripraviť už za dve minúty. Týmto kvalitným kávovarom zaiste urobíte radosť všetkým kávomilom. Kávovar kúpite aj vo výhodnom sete Handpresso Auto Set Hybrid, kde nájdete štýlové príslušenstvo na servírovanie.

Kľúčové vlastnosti cestovného kávovaru Handpresso Auto Hybrid

  • Dizajnový cestovný kávovar Handpresso Auto Hybrid sa skvele hodí na prípravu kávy na cestách
  • Možno použiť ako mletú kávu, tak ESE pody
  • Kávovar Handpresso pripojíte v aute cez 12-voltový zapaľovač
  • Je vybavený ukazovateľom teploty vody
  • Príprava kávy trvá iba dve minúty
  • Kvalitná francúzska značka Handpresso
  • Je skladný, zaberie minimum miesta
  • Maximálny tlak cestovného kávovaru Handpresso Auto Hybrid čiernej farby je 16 barov
  • Vhodný aj ako darček pre všetkých kávomilov
  • Stačí studená voda, kávovar si vodu ohreje sám

Spoznajte výhody ESE podov

ESE je skratka z anglických slov Easy Serving Expresso. ESE pody (alebo tiež espresso pody) obsahujú riadne stlačenú a vákuovo zabalenú mletú kávu v presnom množstve na prípravu jedného espressa. Je to veľmi jednoduché a pohodlné riešenie nielen na cesty, ale aj na doma.

Ako Handpresso Auto Hybrid funguje?

Jednoducho ho v aute pripojíte cez 12-voltový zapaľovač. Kávovar pracuje s maximálnym tlakom 16 barov. Stačí len pridať studenú vodu, Handpresso Auto Hybrid si ju ohreje sám. Až budete počuť 3 pípnutia, vaše espresso je hotové. Prívodný kábel môžete omotať okolo tela prístroja, takže zaberie minimum miesta.

Príslušenstvo Handpresso, ktoré sa vám môže hodiť

Handpresso ponúka celý rad užitočného príslušenstva na dokúpenie. Pri cestách vám príde vhod cestovný kufrík Handpresso Auto case. V čiernom kufríku nájdete miesto na pohodlné uloženie vášho kávovaru Handpresso a štýlové príslušenstvo na servírovanie kávy. Do Handpresso puzdra umiestnite akýkoľvek kávovar Handpresso a zostane miesto aj pre pody a niečo pod zub. Na prípravu mletej kávy sa vám bude hodiť Handpresso Domepod Case. Praktický zásobník obsahuje rovno tri sitka. Mletú kávu si perfektne stlačíte už doma týmto Handpresso zatláčadlom kávy. Keď si cestovný kávovar pripojíte cez Handpresso adaptér 220 V – 12 V, môžete si cez klasickú zásuvku svoju obľúbenú kávu uvariť aj doma a na chate. V Handpresso termoske s teplomerom s objemom 300 ml si so sebou môžete vziať horúcu vodu, ktorá vám takto vydrží až 3 hodiny. Jej ovládanie zvládnete len jednou rukou.

Kapacita sitka na mletú kávu:
7 g

Priemer ESE podu:
44 mm


Kód:  HANKA614
Produktové číslo:  48261

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14