Obnoviť stránku

Hama – zásuvkový adaptér univerzálny do SR

5 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama – zásuvkový adaptér univerzálny do SR

Chcete si z dovolenky či pracovnej cesty priviezť domov nejaký spotrebič? Zásuvkový adaptér Hama, univerzálny do SR sa vám bude nepochybne hodiť. Vďaka nemu totiž budete môcť pripojiť spotrebiče s inou vidlicou do slovenskej zásuvky. Konkrétne je určený pre vidlice typu G (Veľká Británia, Írsko, Hongkong, Spojené arabské emiráty), A/B (USA, Kanada, Japonsko, Brazília), I (Čína, Austrália, Nový Zéland), J (Švajčiarsko), L (Taliansko) a pre zásuvky typu E a F (Nemecko, Česko, Slovensko, Poľsko, Francúzsko atď.).

Poznámka: tento adaptér s ochranným kontaktom nemení napätie ani frekvenciu. Mali by ste ho používať výlučne v suchom prostredí a nekombinovať s ďalšími adaptérmi.

 

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky E, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky A, B, G, I, J, L
Krajina Veľká Británia, USA, Austrália, Kanada, Čína, Kuba, Dubaj, Írsko, Taliansko, Japonsko, Nový Zéland, Škótsko, Seychely, Švajčiarsko
Kód:  HM440c5
Produktové číslo:  121999
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09