Obnoviť stránku

Hama - zásuvkový adaptér do USA, 3-pólový

5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,29 €

Hama - zásuvkový adaptér do USA, 3-pólový

Na dovolenku alebo pracovné cesty si treba zabaliť veľa potrebných vecí. Trojpólový cestovný zásuvkový adaptér Hama do USA sa vám zíde v prípade, že chcete navštíviť  „Nový svet". Vďaka nemu totiž budete môcť pripojiť spotrebiče s európskou vidlicou do americkej zásuvky. Konkrétne je určený pre zásuvky typu B (USA, Kanada, Stredná a Južná Amerika, Japonsko, Taiwan, Filipíny, Saudská Arábia atď.) A vidlica typu C (dvojpólová plochá), F (nemecká Schuko) aj E/F (európska unischuko, ktorá je obvyklá tiež v ČR). Naopak, nehodí sa pre staršie české vidlice bez postranných kontaktov (E). 

Poznámka: tento adaptér s ochranným kontaktom nemení napätie ani frekvenciu. Mali by ste ho používať výlučne v suchom prostredí a nekombinovať s ďalšími adaptérmi. Ak sa chystáte do Japonska, tu sa často používajú dvojpólové zásuvky. Potom je potrebné použiť adaptér bez ochranného kontaktu (typ A). 

 

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky B
Krajina USA, Kanada, Kuba, Japonsko

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Turecko , Ukrajina
Kód:  HM440c3b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  108880
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18