Obnoviť stránku

Hama zásuvkový adaptér do Číny/Austrálie 3-pólový

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama zásuvkový adaptér do Číny/Austrálie 3-pólový

Jazdíte často po svete a potrebujete využívať tamojšiu elektrinu? Cestovný adaptér Hama, vhodný pre všetky zásuvky na území Číny a Austrálie sa vám bude zaručene hodiť. Vďaka takému adaptéru môžete smelo pripájať vaše inteligentné zariadenia aj klasické spotrebiče so slovenskou vidlicou do odlišných zásuviek. Presnejšie je tento adaptér určený pre zásuvky typu I, čo je zásuvka nachádzajúca sa v Argentíne, Austrálii, Číne, na Novom Zélande a ďalšie.

Kľúčové vlastnosti cestovného adaptéra Hama 

  • Umožňuje pripojenie do zásuviek typu I – Argentína, Austrália, Čína, Nový Zéland a ďalšie
  • Cestovný adaptér má kompaktné rozmery
  • Vhodný pre vidlicu typu C, F a E

Poznámka: 
Výrobca varuje, že tento adaptér s ochranným kontaktom nemení napätie ani frekvenciu. Mali by ste ho používať výlučne v suchom prostredí a nekombinovať s ďalšími adaptérmi.

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky I
Krajina Austrália, Čína, Nový Zéland

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky C, E, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  HM440c5a
Produktové číslo:  108882
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02