Obnoviť stránku

Hama USB AutoDetect 3,4 A

4,2 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hama USB AutoDetect 3,4 A

Chcete udržať batériu svojho telefónu alebo tabletu v chode kedykoľvek sa vydáte na cestu autom? Výkonná nabíjačka od spoločnosti Hama ponúka 2 USB sloty, ktoré vašim zariadeniam spoľahlivo doplnia energiu. Vďaka inteligentnej funkcii AutoDetect nabíjačka sama rozpozná pripojené zariadenie a pomocou LCD displeja a voltmetra prehľadne zobrazuje dôležité informácie vrátane napätia v palubnej doske.


Hama USB AutoDetect

Kľúčové vlastnosti

  1. Výkonné USB sloty nabijú až 2 zariadenia naraz
  2. Funkcia AutoDetect sama identifikuje pripojené zariadenia
  3. Veľký LCD displej zobrazuje napätie v palubnej doske
  4. Kĺbový konektor ponúka 5 nastaviteľných polôh

Pre tablety a telefóny všetkých značiek

Ak cestujete s mobilným telefónom aj tabletom, 2 výkonné USB sloty vám umožnia dobíjať obe zariadenia súčasne. Či už vlastníte telefón alebo tablet značky Samsung, HTC a Blackberry, nabíjačka vaše zariadenie spoľahlivo identifikuje pomocou inteligentnej funkcie AutoDetect.

Hama USB AutoDetect

Hama USB AutoDetect

Signál dokončeného nabíjania

Podsvietený LCD displej vás pomocou voltmetra informuje o napájaní v palubnej doske. Ak klesne pod 12 V nabíjačka vydá akusticko-optický signál. Nabíjačku Hama USB AutoDetect možno pripojiť napríklad do zásuvky cigaretového zapaľovača. Navyše si vďaka kĺbovému konektoru môžete z 5 nastaviteľných polôh vybrať tú, ktorá vám vyhovuje najviac.


Technická špecifikácia:

Počet USB portov:
2

Napájací prúd:
3 400 mA

Vstupné napätie:
12 V

Výstupné napätie:
5 V

Maximálne napätie na zásuvku:
2, 4 (+1) A


Kód:  HM482j7c
Produktové číslo:  136656
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14