Obnoviť stránku

Hama uRage Gaming

3,8 95 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama uRage Gaming

Herná myš HAMA uRage Gaming v čiernom farebnom prevedení ponúkne 2400 dpi optický senzor pre dokonalú hernú zábavu a absolútnu presnosť a precíznosť. Ergonomický dizajn tohto herného zariadenia umožní hodiny a hodiny pohodlného hrania vašej obľúbenej hry. Špeciálna plocha znižuje trenie pri sklze myši a poskytne ešte lepší pohyb.
Istotu úchopu aj pri napätých herných situáciách zaistí antisklzový náter. Pre ideálne herné nastavenie myš zvláda nastaviť hodnotu dpi rozlíšenie na 600, 1200, 1800 a 2400 pre presné a plynulé ovládanie kurzora. Toto nastavenie môžete ľahko zmeniť aj počas hry stlačením rýchleho tlačidla. Nastavenie indikujú LED diódy.
uRage Gaming má k dispozícii 6 tlačidiel (z nich 5 programovateľných) a tiež disponuje dvojmetrovým káblom. K počítaču sa pripája pomocou USB štandardu a žiadna inštalácia na sprevádzkovanie funkcie myši nie je potreba - stačí ju len pripojiť k PC a všetko bude fungovať tak ako má.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 295 g

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 2 400 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba Čierna
Kód:  MB709d
Produktové číslo:  62888
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04