Obnoviť stránku

Hama Uni 5 v 1

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama Uni 5 v 1

Sada Hama Uni 5 v 1 obsahuje päť rôznych objektívov na zhotovovanie nezvyčajných fotografií s vaším telefónom alebo tabletom. Po jednoduchom upevnení pomocou univerzálneho klipu tak razom môžete tvoriť zaujímavé snímky s efektom rybieho oka alebo fotiť širokouhlé zábery a detailné makro z úžasnej blízkosti. Na fotenie širokouhlých snímok je však nutné kombinovať širokouhlý a makro objektív. Ďalej v sade nájdete polarizačný filter na zvýšenie kontrastu a hĺbky fotografií a tiež teleobjektív s dvojnásobným priblížením, ktorý sa skvele hodí napríklad na fotenie portrétov. Pri častom prenášaní sa bude hodiť priložené kvalitné puzdro, aby nedošlo k poškodeniu objektívov.

Kľúčové vlastnosti sady objektívov Hama Uni 5 v 1

  • 5 ks objektívov s rôznymi efektmi
  • Kvalitné spracovanie s viacnásobnou povrchovou úpravou
  • Hama Uni 5 v 1 je kompatibilná s množstvom prístrojov
  • V balení puzdro na bezpečné prenášanie

Informácie pre používateľov:
Širokouhlý objektív funguje iba v kombinácii s makro objektívom. Makro objektív môžete použiť samostatne, stačí odskrutkovať širokouhlý objektív.

Kód:  HM441b4b2
Produktové číslo:  44339
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08