Obnoviť stránku

Hama SM-17

5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hama SM-17

S vývojom spotrebnej elektroniky sa spoločnosť Hama stáva jednou z najvýznamnejších európskych výrobcov doplnkov a príslušenstva pre prístroje z oblasti foto, audio, video, počítačov a mobilných telefónov.
Ostré videá a fotky v kombinácii s kvalitným zvukovým záznamom máte možnosť docieliť vďaka stereo mikrofónu SM-17. Výrazne lepší a jasnejší zvuk oproti integrovaným mikrofónom je docielený štyrmi mikrofónovými kapsulami, umiestnenými v páre pre každý kanál. Kapsuly sú všesmerové, a tak bude dostatočne postarané o kvalitný záznam z viacerých smerov zároveň.
Vďaka upevneniu do sánok blesku tak mikrofón, so vstupom pre mikrofón, zapadne na kameru alebo fotoaparát úplne presne. Svoje miesto bez problémov nájde aj na statíve s veľkosťou závitu 1/4". Penový návlek, ktorý je súčasťou tohto produktu, jednoducho a rýchlo poskytne ochranu proti vetru a eliminuje rušenie záznamu na nevyhnutné minimum. Tento mikrofón tak nájde využitie aj pri „outdoorových “aplikáciách.

 

Vlastnosti produktu:

  • Model: stereo
  • Charakteristika: guľová
  • Citlivosť: -25 +/- 3 dB
  • Pripojenie: jack 3,5 mm
  • Napájanie: 1× AAA batérie 1,5 V (nie je súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 45 mm
Výška 18 mm
Hĺbka 85 mm

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od 20 Hz
Frekvencia do 18 000 Hz
Kód:  HM160d
Produktové číslo:  46117
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03