Obnoviť stránku

Hama SC33TM

4,1 25 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama SC33TM

Teplomer Hama SC33TM je detský digitálny teplomer umiestnený priamo v cumlíka.Tento klinicky testovaný teplomer je schváleným lekárskym produktom pre kontrolu teploty detského tela.Má LCD displej, kde sa zobrazuje teplota a disponuje aj akustickým signálom, ktorý Vás upozorní, že teplota už bola nameraná.Je 100% vodeodolný, preto sa dá ľahko udržiavať v čistote.Teplotu je možné zmerať počas 90 sekúnd.Teplomer uchová hodnotu posledného merania.
Cumlík je v neutrálnej bielej farbe, preto nie je problém použiť ho pre chlapčeka i dievčatko.Tento kamarát Vášho dieťatka bude v čase choroby dobrým pomocníkom a podporou aj pre Vás.Obdobie choroby Vášho bábätka je vždy náročné, ale tento teplomer maskovaný do tvaru cumlíka teplotu Vášho dieťatka zmeria presne a jednoducho bez potreby meraním zaťažovať bábätko alebo Vás.
Odporúčaný vek:
Od narodenia
 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Kontaktný
Kód:  JHA001l
Produktové číslo:  113908
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08