Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Hama prepojovací 3.5mm jack (M) - 3.5mm jack (M) 1.5m

4,7 140 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,79 €/ks
Pri kúpe 2 ks 4,36 €/ks
Pri kúpe 3 ks 4,03 €/ks
Pri kúpe 4 a viac ks 3,83 €/ks

Hama prepojovací 3.5mm jack (M) - 3.5mm jack (M) 1.5m

Kvalitný kábel HAMA, ktorý je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom na každej strane. Tento výrobok nájde uplatnenie hlavne pri spájaní dvoch audio zariadení so zvukovým signálom stereo kvality. Ideálne pre spojenie autorádia s MP3 prehrávačom, telefónom či tabletom. Na výrobu kábla boli použité materiály, ktoré zaisťujú jeho nízky odpor a dokonalý prenos signálu. Prednosťou je flexibilný materiál kábla a konektory s ochranou proti zalomeniu . Vďaka týmto vlastnostiam si môžete byť istí bezproblémovým spojením po celú dobu jeho používania. Pozlátená koncovka minimalizuje prechodový odpor a tienenie vodičov sa postará o priechod signálu bez rušenia.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Prepojovací kábel

Male konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ Jack 3,5 mm
1. Male konektor – Počet 2 ×

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla 1,5 m
Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Vlastnosti Obojstranná koncovka
Farba Čierna
Kód:  MK620b1a
Produktové číslo:  122318
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01