Obnoviť stránku

Hama neoprénové 7", čierne

4,6 39 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama neoprénové 7", čierne

Hama je univerzálne puzdro na tablet s veľkosťou 7" uzatvárateľné zipsom. Puzdro je vyrobené z veľmi odolného a vodu odpudzujúceho neoprénu, ktorý prístroj chráni pred nárazmi. Navyše disponuje integrovanou plastovou doskou na dokonalú ochranu tabletu, ktorý je bezpečné uložený vo vnútri. Doska absorbuje nárazy aj menšie pády, ktoré vznikli v priebehu dňa.
Mäkké vnútorné čalúnenie, ktoré je umiestnené aj okolo zipsu, zaručuje perfektnú ochranu tabletu pred šmuhami, nečistotou či poškriabaním. Svojím štíhlym, elegantným dizajnom a vynikajúcimi ochrannými vlastnosťami predstavuje štýlový doplnok vášho tabletu počas ciest do práce, do školy alebo za zábavou.
Doplňujúce informácie:
Určené na:
Tablety s veľkosťou 7"
Rozmery:
13 × 21 × 1,5 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Guma, Neoprén
Kód:  HM247h1a
Produktové číslo:  108254
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12