Obnoviť stránku

Hama neoprénový 10.1 "čierne

4,4 10 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hama neoprénový 10.1 "čierne

Hama je univerzálne púzdro na tablet s veľkosťou 10,1 "uzatvárateľné zipsom. Puzdro je vyrobené z veľmi odolného a vodu odpudzujúceho neoprénu, ktorý prístroj chráni pred nárazmi. Navyše disponuje integrovanou plastovú dosku pre dokonalú ochranu tabletu, ktorý je bezpečné uloženie vnútri. Doska absorbuje nárazy aj menšie pády, ktoré vznikli v priebehu dňa.
Mäkké vnútorné polstrovanie, ktoré je umiestnené aj okolo zipsu, zaručuje perfektnú ochranu tabletu pred fľakmi, nečistotou či poškriabaním. Svojim štíhlym, elegantným dizajnom a vynikajúcimi ochrannými vlastnosťami predstavuje štýlový doplnok vášho tabletu počas ciest do práce, do školy alebo za zábavou.
Doplňujúce informácie:
Určené pre:

tablety o veľkosti 10,1 "
Rozmery:
18,1 x 28,1 x 1,5 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Guma, Neoprén
Kód:  HM247h1a1
Produktové číslo:  108255
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12