Obnoviť stránku

Hama Mirano čierna

4,5 80 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama Mirano čierna

Kompaktná bezdrôtová myš Hama Mirano zaujme dokonale ergonomickým tvarovaním. Jej laserový senzor s prepínateľnou citlivosťou zabezpečuje bezproblémovú kontrolu kurzora. Tiché tlačidla potom sprostredkúvajú prácu bez akéhokoľvek rušivého klikania. Pri prechádzaní dokumentmi a internetovými stránkami príde vhod osadené 4-smerové koliesko na vertikálne aj horizontálne rolovanie.
Bezdrôtový prijímač po zapojení takmer nevyčnieva z portu USB a navyše ho môžete bezproblémovo uložiť priamo do tela myši. Napájanie myši je riešené dvojicou AAA batérií, ich životnosť je možné ďalej navýšiť pomocou samostatného tlačidla zapnutia/vypnutia. V prípade nízkeho napätia v batériách začne LED indikátor blikať, čo značí, že je potrebné batérie vymeniť. Smart-Link technológia potom umožňuje rýchly štart a dodávaný softvér zase jednoduché preprogramovanie tlačidiel.
Parametre a špecifikácia:
Tlačidlá:
6 (vrátane 4-cestného kolieska)
Pripojenie:
Rozhranie: USB (mini prijímač)
Komunikácia: bezdrôtová
Senzor:
Typ: laserový
Rozlíšenie: 800/1600 DPI
Vyhotovenie:
Farba: čierna
Rozmery: 107 x 62 x 34 mm (Š x H x V)
Štandardné balenie:
Bezdrôtová laserová myš Mirano
USB prijímač
2x AAA batéria
CD so softvérom
Manuál

Kód:  MB711a
Produktové číslo:  53876
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03