Obnoviť stránku

Hama Miami Life 17,3" čierna

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama Miami Life 17,3" čierna

Kvalitná a elegantná taška na notebook až do veľkosti 17,3" je dostupná za veľmi priaznivú cenu. Notebook je chránený pred poškodením a nečistotami a jednoducho ho môžete nosiť všade so sebou. V hlavnom vrecku je popruh na suchý zips, ktorým zaistíte notebook proti pohybu. Popruh na nosenie na ramene je nastaviteľný a môžete ho aj úplne odopnúť pomocou kovových karabín.
 

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná a funkčná
  • Kvalita za priaznivú cenu
  • Ľahká
  • Pre notebook až do veľkosti 17,3"
  • Tablet až do veľkosti 10,1"
  • Vystužené hlavné vrecko a vrecko na tablet
  • Kvalitné zipsy

Použité materiály

Taška je vyrobená z veľmi odolného polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a čistí. Hlavné vrecko a vrecko na tablet sú vystužené. Ucho je tiež vystužené a príjemné do ruky, a vďaka tomu sa taška pohodlne nosí. Všetky zipsy na taške sú kvalitné a odolné.

Organizácia priestoru

Hlavné vrecko je veľmi priestranné a ponúka posuvnú prepážku na príslušenstvo. Taška disponuje množstvom vreciek a úložného priestoru, vrátane priestoru na dokumenty veľkosti A4. Predné vrecko je delené na niekoľko častí pre ďalšie príslušenstvo, mobil alebo osobné veci. Priehradky sú z neoprénu a sú označené visačkami so symbolmi. Súčasťou tašky je puzdro na zips na uloženie nabíjačky alebo písacích potrieb.

Hmotnosť:
1140 g

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 10 cm
Šírka 45 cm
Výška 41 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR481r1
Produktové číslo:  101219
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04