Obnoviť stránku

Hama IR320 internetové rádio - biele

3,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama IR320 internetové rádio - biele

V súčasnej chvíli sa vám ponúka unikátna možnosť získať verného spoločníka, ktorý vás dokáže zabaviť na dlhé hodiny. Naladí správnu vlnu a pustí vám chytľavú muziku. Nové spoľahlivé a kompaktné internetové rádio s možnosťou upevnenia v kuchyni či dielni vás dostane ako svojim elegantným dizajnom, tak i univerzálnou použiteľnosťou. Rad vychytávok, ako sú napríklad stereo reproduktory (2 × 2 W), sieťové prehrávanie UPnP alebo podpora playlistov z PC vo formáte Windows Playlist, robí z tohto malého prístroja nadupanú mašinku, ktorú si nemôže odoprieť žiadny poriadny milovník dobrej a kvalitnej hudby.

Skopírovať blok Editovať atribúty Odobrať

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný dizajn striebornej farby
  • WiFi streaming (UPnP) pre Android a iOS, DLNA, WLAN
  • Budík
  • Spotify connect

Prijímajte muziku bez nutnosti použitia PC

Áno. To je len jedna z mála vecí, ktoré toto revolučné rádio garantuje. Celosvetový príjem viac ako 20 000 rádiostaníc a 10 000 podcastov bez potreby počítača. Okrem toho sa vám do rúk súčasne dostáva možnosť pohodlného nastavenia obľúbených či známych staníc pomocou webového rozhrania "Frontier Silicon TM". Jediné, čo k tomu potrebujete, je bezdrôtové internetové pripojenie WLAN. A to stále nie je všetko. Naplňte všetkých 30 pozícií na uloženie obľúbených internetových rádiostaníc v prijímači. Využite praktický budík s možnosťou nastaviť dva na sebe nezávislé časy budenia. To všetko a oveľa viac.

 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 4 W
Počet predvolieb 30 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka 208 mm
Výška 140 mm
Hĺbka 75 mm
Hmotnosť 0,9 kg
Kód:  WY272a1b
Produktové číslo:  54815
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13