Obnoviť stránku

Hama Innovation 6-7 "čierno-oranžové

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama Innovation 6-7 "čierno-oranžové

Hama Innovation je univerzálne puzdro na tablet o veľkosti 6-7 "uzatvárateľné zipsom. Puzdro je vyrobené z veľmi odolného neoprénu, ktorý prístroj chráni pred nárazmi a odpudzuje nečistotu. Materiál disponuje funkciou pamäťového efektu, čo zosilňuje odolnosť puzdra. Mäkké vnútorné polstrovanie, ktoré je umiestnené aj okolo zipsu, zaručuje perfektnú ochranu tabletu pred šmuhami, nečistotou či poškriabaním.
Puzdro možno prestavať na stojan s nastaviteľným uhlom sklonu vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Stáva sa tak praktickým doplnkom pre pohodlné surfovanie, písanie e-mailov alebo sledovanie videa. Svojim štíhlym, elegantným dizajnom a vynikajúcimi ochrannými vlastnosťami predstavuje štýlový doplnok vášho tabletu počas ciest do práce, do školy alebo za zábavou. Doplňujúce informácie:
Určené pre:
tablety 6 - 7 "
Rozmery:
13 x 1,5 x 21 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál Neoprén

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním, Integrovaný stojan
Kód:  HM247g1a
Produktové číslo:  108265
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07