Obnoviť stránku

Hama EWS-3200

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama EWS-3200

Všetky informácie o počasí vám naservíruje ako na zlatom podnose a hneď po prebudení meteostanica Hama EWS-3200. Vďaka nej budete vždy s istotou vedieť, na aké počasie sa pripraviť a nič vás neprekvapí. Súprava pozostáva zo samotnej stanice bielej farby vyvinutej v čistom a jednoduchom dizajne, ktorému dominuje veľký LCD displej s funkciou podsvietenia. Malý bezdrôtový senzor rovnakého štýlu je opatrený o displej zobrazujúci aktuálnu vonkajšiu teplotu a vlhkosť vzduchu. Jednotlivé produkty sú napájané tromi AA (základňa) respektíve dvoma AAA batériami (senzor).

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky informácie priehľadne zobrazené
  • Nastavte si budenie na základe teploty
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Veľký podsvietený LCD displej
  • Napájanie: 3 × AA / 2 × AAA batérie

Teraz už vás počasie neprekvapí

Na displeji meteostanice sa zobrazuje veľa dôležitých informácií o počasí. Nastavte si hraničnú teplotu a nechajte sa vzbudiť skôr v prípade, že vonku je mráz a vy budete musieť oškrabať okná na vozidle. Alebo si prispite, ak je vonku teplo. Prostredníctvom smajlíkov budete informovaní o aktuálnych podmienkach, ktoré vonku v tej chvíli panujú. Hodiny sú riadené rádiovým signálom DCF a umožní vám nastaviť až dva časy budenia. 

Barometer predpovedá počasie prostredníctvom jednoduchých symbolov a sleduje tlak vzduchu a jeho vývoj. Teplomer meria vonkajšiu a domáce teplotu v stupňoch Celzia a Fahrenheita. Vlhkomer udáva interiérovú a exteriérovú vlhkosť a disponuje pamäťou najvyšších a najnižších nameraných hodnôt.  

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Počasie aktuálne
Použitie Vnútorná, Vonkajšia

Vlastnosti

Hodnoty merania Teplota, vlhkosť
Funkcie Budík
Kód:  JHA002a9n
Produktové číslo:  136258
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07