Obnoviť stránku

Hama EWS-3000

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama EWS-3000

Meteostanica Hama EWS-3000 vám naservíruje všetky informácie o počasí ako na zlatom podnose a ihneď po prebudení. Vďaka nej budete vždy s istotou vedieť, na aké počasie sa pripraviť, a nič vás neprekvapí. Súprava pozostáva zo samotnej stanice bielej farby v čistom a jednoduchom dizajne, ktorej dominuje veľký LCD displej s funkciou podsvietenia. Malý bezdrôtový senzor rovnakého štýlu je vybavený displejom zobrazujúcim aktuálnu vonkajšiu teplotu a vlhkosť vzduchu. Jednotlivé produkty sú napájané tromi AA (základňa) respektíve dvoma AAA batériami (senzor).

Kľúčové vlastnosti

  • Všetky informácie prehľadne zobrazené
  • Zobrazenie dátumu v 7 jazykoch
  • Jednoduchý a čistý dizajn
  • Veľký podsvietený LCD displej
  • Napájanie: 3× AA/2× AAA batérie

Malý ale šikovný

Presné hodiny sú riadené rádiovým signálom DCF a umožnia vám nastaviť až dva časy budenia. Vy si môžete vybrať z 12 alebo 24-hodinového formátu zobrazenia. Dni v týždni možno nastaviť do jedného zo siedmich jazykov. Teplomer meria vonkajšiu a domácu teplotu v stupňoch Celzia a Fahrenheita. Disponuje tiež pamäťou pre maximálne a minimálne namerané hodnoty s odchylkou iba 0,1 °C. Meteostanica zobrazuje trend vývoja teploty pre aktuálny deň. 

 

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérie AA
Počet batérií 3 ks

Určenie

Počasie aktuálne
Použitie Vnútorná, Vonkajšia

Vlastnosti

Hodnoty merania Teplota
Funkcie Budík

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice Na stôl
Kód:  JHA002a9g
Produktové číslo:  136256
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17