Obnoviť stránku

Hama DR30 DAB+

4,1 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hama DR30 DAB+

Momentálne sa vám do rúk dostáva unikátna možnosť získať verného spoločníka na cesty, ktorý vás dokáže zabaviť dlhé hodiny. Naladí vás na tú správnu nôtu a pustí vám chytľavú hudbu. Nový unikátny rádiový prijímač s teleskopickou anténou na príjem digitálneho a analógového vysielania vás dostane svojím elegantným dizajnom aj univerzálnou použiteľnosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • LCD displej
  • Flexibilná drôtová anténa s dĺžkou 120 cm
  • Výstup jack 3,5 mm pre slúchadlá
  • Rozsah prijímača až 174 – 240 MHz (DAB/DAB+), 87,5 – 108 MHz (FM)

Automatické podsvietenie displeja

Toto prepracované zariadenie v sebe skrýva integrovaný senzor, ktorý prispôsobí podsvietenie displeja aktuálnej intenzite osvetlenia. V tme sa podsvietenie úplne vypne. Z toho dôvodu sa hodí najmä na použitie v spálni. Už žiadne rušivé svetelné efekty. Len pokojný a nerušený spánok bez starostí, že zaspíte. Súčasťou vášho rádioprijímača je totiž aj budík, na ktorom možno nastaviť dva na sebe nezávislé časy budenia.

Šikovné funkcie

A to je len jedna z funkcií, ktorými vás toto rádio zaručene dostane. Využite upgrade ako je Snooze, funkcia odloženého budenia, alebo Sleep, teda časované vypnutie. Vďaka menu v českom jazyku hravo zvládnete už od začiatku ovládať všetky vychytávky. Váš nový priateľ s vami navyše môže cestovať kedykoľvek a kamkoľvek. Ako to? Sieťové napájanie, spolu s príslušným adaptérom pre danú krajinu, sa totiž perfektne hodí na celosvetové použitie.

 
Kód:  WY272a4d
Produktové číslo:  54822
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16