Obnoviť stránku

Hama DIT2010M Pro

4,5 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama DIT2010M Pro

Spríjemnite si svoj deň počúvaním najobľúbenejšej hudby s týmto špičkovým digitálnym tunerom Hama. Stačí ho pripojiť k domácemu kinu alebo inému HiFi zariadeniu so zosilňovačom a reproduktormi a v okamihu rozozvučíte okolie. Jeho už tak krásny dizajn tvorí kovové telo s prepracovaným predným panelom, takže zapadne do každej modernej domácnosti. Farebný displej s uhlopriečkou 2,8" a rozlíšením 320 × 240 pixelov uľahčí ovládanie, vyhľadávanie skladieb na USB a zobrazí všetky potrebné informácie. Pokiaľ práve nebudete v blízkosti rádia, iste poteší pribalený diaľkový ovládač.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná kovová konštrukcia
  • FM/DAB/DAB + tuner
  • Príjem regionálnych staníc v digitálnej kvalite
  • WiFi streaming
  • Podpora šifrovania WEP / WPA / WPA2 (vrátane WPS)
  • Ovládanie pomocou mobilnej aplikácie
  • Podpora DLNA / UPnP
  • Budík

Profík za dobré peniaze

Keďže je možné zariadenie pripojiť k internetu cez WiFi alebo LAN, môžete počúvať akékoľvek internetové rádio a otvorí sa vám možnosť príjmu viac ako 20 000 rádiostaníc a 10 000 podcastov z celého sveta bez potreby počítača. Samozrejmosťou je možnosť príjmu klasických regionálnych staníc v digitálnej kvalite. Priamo v prijímači môžete uložiť až do tridsiatich pozícií. Ďalšou možnosťou je pripojenie prenosnej USB pamäte a prehrávanie médií z nej.

Na pripojenie k vašej aparatúre možno využiť koaxiálny aj optický digitálny audio výstup, stereo výstup v podobe dvojice cinch konektorov, linkový vstup aj výstup 3,5 mm jack a výstup pre slúchadlá. Čerešničkou na torte je ovládanie rádia pomocou aplikácie v mobilnom telefóne alebo tablete.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Počet predvolieb 30 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka 430 mm
Výška 70 mm
Hĺbka 300 mm
Hmotnosť 2,81 kg
Kód:  WY272a3a
Produktové číslo:  54833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19