Obnoviť stránku

Hama CreeDroid Mobile pre Android/iOS

3,5 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama CreeDroid Mobile pre Android/iOS

Premeňte váš mobilný telefón alebo tablet na hernú konzolu s novým gamepadom CreeDroid. So stále sa zvyšujúcim výkonom prenosných zariadení sa zlepšuje vizuálna úroveň hier a ovládač CreeDroid prináša doposiaľ nevídaný zážitok z ich hrania. Možnosť použitia ako klávesnice, myši, setu myši s klávesnicou, gamepadu alebo ako retro kolíska pre iPad z neho robí univerzálne ovládacie zariadenie pre PC a zariadenia s operačným systémom Android a iOS.

Jednoduché pripojenie, viac spôsobov používania

Ovládač sa pripája pomocou microUSB rozhrania a podporuje inteligentné telefóny a tablety s operačným systémom Android 2.3/iOS 5.0 a vyššie. Zahrať si tak môžete napríklad na najrozšírenejších smartphonoch od firiem Samsung, HTC, Sony Ericsson a samozrejme na iPade, iPode a iPhone. Plynule nastaviteľný držiak (2 až 7,5 cm) na upevnenie väčšiny telefónov na trhu.

Lepší zážitok z hrania

Ovládanie pomocou CreeDroid gamepadu mnohonásobne zvýši zážitok z hrania. Nielenže šetríte dotykový displej, ale takisto máte aj spätnú hmatovú odozvu pri stláčaní tlačidiel a ovládač sa navyše príjemne drží v rukách. Pripojte tablet alebo smartphone k televízii a môžete začať hrať na veľkej televízii z pohodlia vášho kresla.

Dostatok ovládacích prvkov

Vďaka prítomnosti dvoch analógových joystickov, 8-cestného ovládača a 9 funkčných tlačidiel si zahráte takmer všetky dostupné hry na podporovaných platformách. Pomocou priloženého USB kábla si tiež jednotlivé tlačidlá môžete na počítači naprogramovať podľa vlastných potrieb. Integrovaný akumulátor vydrží až 30 hodín hrania.

Parametre a špecifikácia:
Funkcie:
9 programovateľných tlačidiel2 analógové joysticky8-cestný ovládač
Rozhranie:
USB 2.0
Podporované režimy:
Android 2.3: klávesnica, myš, set klávesnice a myši
Android 3.2 a vyššie: klávesnica, myš, set klávesnice a myši, gamepad
iOS 4.5 a vyššie: retro dokovacia stanica pre iPad s hernými tlačidlami, klávesnica
Napájanie:
Integrovaný akumulátor
Výdrž až 30 hodín
Obsah balenia:
Gamepad CreeDroid
USB kábel
Návod na použitie
Kód:  MB882d2
Produktové číslo:  48986
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19