Obnoviť stránku

Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1

4,4 19 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu bez zbytočných starostí. Vďaka praktickému Bluetooth adaptéru Hama transceiver 2 v 1 v čiernej farbe sa počúvanie stane pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jednoducho prepojíte adaptér s audio vstupom zosilňovača či reproduktora a potom už pomocou rýchleho Bluetooth pripojenia prehrávate skladby z vášho prístroja. Bezdrôtovo, efektívne a predovšetkým pohodlne. Umožňuje prehrávať hudbu z akéhokoľvek audio zariadenia s analógovým výstupom (PC, TV, MP3 atď.) A súčasne pripojenie dvoch zariadení v režime vysielača. Celkom možno spárovať 8 zariadení v režime prijímača a 4 v režime vysielača. Prevádzková doba tohto adaptéra je až 9 hodín a dobíja sa cez klasický micro USB konektor. Tento Hama Bluetooth audio transceiver 2 v 1 sa stane perfektným doplnkom, ktorý si bezpochyby zamilujete.

Hlavné prednosti Bluetooth adaptéra audio transceiver 2 v 1 v čiernej farbe

  • Adaptér umožní rýchly prenos hudby z akéhokoľvek audio zariadenia s analógovým výstupom
  • Vďaka technológii Bluetooth 4.1 navyše bezdrôtovo
  • Celkom možno spárovať až 8 zariadení v režime prijímača a 4 v režime vysielača
  • Až 9 hodín nepretržitého používania a dobíjanie cez klasický micro USB konektor
  • Veľmi praktické a kompaktné rozmery
  • Ponúkne vynikajúci dosah a bez problémov tak pokryje celú miestnosť

Pohodlný dosah adaptéra Hama

Hama Bluetooth audio reciever v čiernej farbe sa môže pochváliť bezdrôtovým dosahom až 10 metrov. Bezpochyby tak pokryje celú vašu miestnosť a vďaka pripojeniu Bluetooth 4.1 bude prenos vždy presný a veľmi rýchly. Zariadenie je osadené batériou s prevádzkovou dobou až 9 hodín. Kompaktné rozmery robia adaptér veľmi praktickým a môže sa tak stať vaším spoločníkom na cestách.


Parametre a špecifikácia

Použitie

Použitie Externý

Pripojenie

Pripojenie radiča k PC neuvedené
Vstupy/Výstupy radiča Bluetooth 4.0

Dosah

Dosah 10 m
Kód:  HM515c4
Produktové číslo:  137473
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06