Obnoviť stránku

Hama Bluetooth audio receiver s NFC

3,6 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Hama Bluetooth audio receiver s NFC

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu bez zbytočných starostí. Vďaka praktickému Bluetooth adaptéru Hama sa počúvanie stane pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jednoducho prepojíte adaptér s audio vstupom zosilňovača či reproduktora a potom už pomocou rýchleho Bluetooth pripojenia prehrávate skladby z vášho telefónu. Bezdrôtovo, efektívne a predovšetkým pohodlne. Pre zariadenia podporujúce NFC stačí iba priloženie k adaptéru. Hama Bluetooth audio reciever sa stane perfektným doplnkom, ktorý si bezpochyby zamilujete. Napájanie buď batériou alebo priloženým usb káblom.

Hlavné prednosti Hama Bluetooth audio reciever

  • Adaptér umožní rýchly prenos hudby z vášho mobilného zariadenia
  • Vďaka technológii Bluetooth 4.0 navyše bezdrôtovo
  • Až 12 hodín nepretržitého používania na jedno nabitie adaptéru Hama
  • Veľmi praktické a kompaktné rozmery
  • Ponúkne vynikajúci dosah a bez problému tak pokryje celú miestnosť

Pohodlný dosah adaptéra Hama

Hama Bluetooth audio reciever sa môže pochváliť bezdrôtovým dosahom až 10 metrov. Bezpochyby tak pokryje celú vašu miestnosť a vďaka pripojeniu Bluetooth 4.0 + EDR bude prenos vždy presný a veľmi rýchly. Zariadenie je osadené batériou s prevádzkovou dobou až 12 hodín. Počas pohotovostného režimu však vydrží až neuveriteľných 230 hodín bez nabitia. Kompaktné rozmery robia adaptér veľmi praktický a môže sa tak stať vaším spoločníkom pri cestách.

Kód:  HM515c3
Produktové číslo:  53187
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07