Obnoviť stránku

Hama Arezzo 7 "čierne

4,9 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Hama Arezzo 7 "čierne

Ochranné zatváracie puzdro určené pre tablety Samsung 7 ". Puzdro je vyrobené z odolného polyureatanu a zabezpečuje tak dokonalú ochranu pred nárazmi. Inteligentná konštrukcia puzdra umožňuje ľahký prístup ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Integrovaný magnet zapne prístroj pri otvorení a vypne pri zatvorení púzdra. Disponuje magnetickým zámkom pre rýchly prístup, navyše prístroj môže zostať pri používaní v puzdre alebo ho možno ľahko vybrať. Špeciálna zips bráni vykĺznutiu telefónu z puzdra.
Puzdro má mäkký polstrovaný vnútro, aby bol displej dokonale chránený pred poškriabaním alebo šmuhami a nárazy. Predstavuje ideálne zabezpečenia vášho zariadenia v práci, doma, pri športe aj pri večernej zábave. Púzdro Hama je určené pre milovníkov elegantného, ale vysoko funkčného tovaru.
Doplňujúce informácie:
Určené pre:
tablety Samsung 7 "
Rozmery:
12 x 19,3 x 0,8 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ puzdra Zatváracie puzdro
Materiál TPU

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním
Kód:  HM247h1e
Produktové číslo:  108212
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17