Obnoviť stránku

Hama 5.1 Surround Headset Triton USB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Hama 5.1 Surround Headset Triton USB

Kvalitné slúchadlá s priestorovým 5.1 kanálovým zvukom navyše vybavené mikrofónom.Skrývajú celkom 8 špeciálnych reproduktorov.V každej mušli sú štyri reproduktory, ktoré pokrývajú priestor tak, ako to poznáme z reproduktorových sústav.Nájdeme tu po jednom stredovom, predným, zadným a basové reproduktory pre dokonalé vnímanie priestorového zvuku.
Pripájajú sa k zdroju signálu bežným spôsobom pomocou štyroch 3,5 mm jack konektorov ak napájania sa využíva USB slot alebo dodávaný sieťový adaptér s USB přechodka.Ovládacia jednotka je integrovaná v kábla a môžete s ňou riadiť samostatne hlasitosť každého kanála alebo zapnutie slúchadiel on/off.Výhodou je jednostranný kábel, ktorý odstráni nepríjemné zamotávání alebo nastaviteľné rameno mikrofónu.
Tieto slúchadlá s vynikajúcim priestorovým vjeme sú vhodné napríkladpre hry na PC, DVD filmy či hlasový služby typu Skype atď.Samozrejme ich môžete pripojiť k televízoru, DVD prehrávači, ktorý nemá pětikanálový výstup, ale prídete tak o efekt priestorového zvuku.
Parametre a špecifikácie:
Základná charakteristika: Surround sound headset s 5.1 multikanálový technológií a mikrofónom Vhodné pre hry na PC, DVD filmy, hlasový vstup cez mikrofón Celkom 8 reproduktorov 4 špeciálne reproduktory z ktorých každý je rozdelený do jednej časti uchu (jeden stredový, predné, bočné a basový) Plnohodnotná basová reprodukcie Ovládacia jednotka integrovaná v kábla (hlasitosť, zapnutie slúchadiel on/off) Jednostranný kábel Nastaviteľné rameno mikrofónu
Slúchadlá:
Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 kHz (predné/zadné reproduktor)
50 Hz - 20 kHz (basový a stredový reproduktor)
Max.výkon:600 mW
Citlivosť:
118 dB +/-3 dB (predné/zadné reproduktor)
115 dB +/-3 dB (basový a stredový reproduktor)
Impedance:
64 Ohmů (predný reproduktor)
32 Ohmů (zadné a stredový reproduktor)
Mikrofón:
Frekvenčný rozsah:50 Hz - 60 kHz
Citlivosť:58 dB +/-2 dB
Impedance:2,2 kOhm
Rozhranie:
USB
Farba:
Čierna (vysoko kvalitné lakované piano)/strieborná
Rozmery balenia:
120 x 240 x 290 mm
Hmotnosť:
430 g

Kód:  WA768b2
Produktové číslo:  57163
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14