Obnoviť stránku

HAIR MAJESTY HM-1016

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

HAIR MAJESTY HM-1016

Praktický zastrihávač fúzov či vlasov ocení každý, kto doma svojpomocne zastane prácu holičov a kaderníkov. Ľahko ovládateľný strojček dobre padne do ruky. Pohodlné holenie ale zabezpečuje aj batéria, vďaka ktorej nikde neprekáža kábel. Na jedno nabitie vydrží až štyridsať minút prevádzky. V rovnakom duchu sa nesie aj jednoduchá konštrukcia a veľmi jednoduché, intuitívne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevádzka na batérie
  • Ergonomický tvar
  • Praktické hrebeňové nadstavce
  • Potreby pre čistenie súčasťou balenia
  • Svetelná indikácia prevádzky

Pestré možnosti

Široké možnosti využitia sľubuje niekoľko nadstavcov a funkcií. Súčasťou balenia je dvojica šikovných hrebeňových nadstavcov s rozsahom 3 až 24 mm a 14 až 35 mm. Pri úprave účesu oceníte funkciu prestrihávanie vlasov. Veľmi jednouchá je aj údržba strojčeka, pribalený je olej aj čistiaca kefka.

 
Kód:  EAD2292c
Produktové číslo:  HM-1016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14