Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

HAIER HWO38MG2IHXBD

+ 5 rokov záruka po registrácii
381,90 €
Garancia najlepšej ceny
421,90 €

HAIER HWO38MG2IHXBD

Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom
HAIER HWO38MG2IHXBD
Full Touch Series 2

Pre vášnivých kuchárov je tu vstavaná mikrovlnná rúra s grilom HAIER HWO38MG2IHXBD Full Touch Series 2, ktorá ponúka úctyhodný vnútorný objem 34 litrov. Každého si získa svojím dizajnovým spracovaním s držadlom v nereze s kombináciou čierneho skla. Môžete od nej očakávať 8 automatických programov a svet receptov na lahodné jedlá, výkon mikrovĺn 900 W, výkon grilu 1 100 W, 5 úrovní výkonu, plne dotykové ovládanie, bielo podsvietený displej, akustický signál ukončenia programu, elektronickú minútku so zvukovou signalizáciou, expresné varenie, otváranie dvierok výklopom, detskú poistku a nerezový interiér. Priemer inovatívneho otočného taniera s plochým dizajnom je 34,5 cm. Súčasťou balenia je aj grilovacia mriežka a sklenený tanier. Skvelú dvojicu tvorí s rúrou Series 2 v rovnakom dizajne. O kvalite mikrovlnnej rúry HAIER HWO38MG2IHXBD Full Touch Series 2 hovorí predĺžená záruka na 5 rokov po registrácii.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD
Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom Full Touch Series 2

Veľkorysý objem 34 litrov

Viac priestoru na chrumkavé jedlá

Vstavaná mikrovlnka HAIER šetrí energiu

Nadčasový dizajn

Bezpečné a pohodlné používanie

Praktické príslušenstvo v balení

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Zabudovaná mikrovlnka zo série Full Touch Series 2

Rad Full Touch Serie 2 sa vyznačuje odvážnou, ale napriek tomu rafinovanou estetikou so zameraním na prémiové materiály a tvary. Zabudovaná mikrovlnka HAIER HWO38MG2IHXBD disponuje 5 úrovňami výkonu. Dvierka majú klasický výklopný systém. S HAIER HWO38MG2IHXBD ušetríte čas aj elektrickú energiu. K dispozícii vám budú automatické recepty aj kombinované funkcie.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Mikrovlnka s grilom Haier má veľkorysý objem

Aj v malom priestore sa môžu diať veľké veci. Mikrovlnka s grilom HAIER Full Touch Series 2 vám svojím objemom 34 litrov dopraje slobodu pri varení vašich obľúbených jedál a to v tej najlepšej kvalite.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Viac priestoru na chrumkavé jedlo

S mikrovlnnou rúrou HAIER HWO38MG2IHXBD získate viac priestoru na výšku a to až 38 cm. Tak môžete grilovať aj väčšie veci, ktoré sa do klasickej mikrovlnnej rúry nezmestia. Vďaka funkcii grilu upečiete pokrmy krásne do chrumkava.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Šetrí energiu pri varení

Aj pri varení môžete byť ohľaduplní k životnému prostrediu. S mikrovlnnou rúrou HAIER HWO38MG2IHXBD Full Touch Series 2 je to ľahké, šetrí totiž energiu aj vašu peňaženku pri každom jej použití.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Mikrovlnná rúra vstavaná v nadčasovom dizajne na lahodné recepty

Aby mikrovlnná rúra vstavaná HAIER bola schopná poskytnúť viac priestoru, dostala do vienka zabudovaný plochý otočný tanier, ktorý vytvára viac priestoru na jedlo. K výborným výsledkom varenia prispieva aj kvalitný nerezový interiér.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Perfektné zladenie spotrebičov

Špičkové spracovanie a jedinečné detaily tvoria perfektne ladený priestor. Dokonalé zarovnanie a kompaktné vyhotovenie umožňuje umiestniť mikrovlnnú rúru s grilom HAIER HWO38MG2IHXBD Full Touch Series 2 spolu ako vedľa, tak aj nad vstavanú rúru HAIER.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Vstavaná mikrovlnka má ovládanie dotykom a bezpečnostný zámok

Vstavaný mikrovlnka HAIER HWO38MG2IHXBD Full Touch Series 2 je vybavená intuitívnym dotykovým ovládacím panelom, na ktorom si hravo zvolíte správny program pre vami pripravované pokrmy. Príprava je rýchla a jednoduchá. Akonáhle je pokrm hotový, upozorní vás zvuková signalizácia. Samozrejmosťou je detský zámok, ktorý dotykový panel uzamkne pred zvedavými ručičkami malých detí.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Automatické programy

Pri varení využite kombináciu rôznych funkcií a automatických programov. Nájdete tu automatické programy na varenie aj rozmrazovanie a to podľa hmotnosti. Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD rozlišuje či varíte zemiaky, mäso, ryby, zeleninu, ohrievate nápoje, cestoviny alebo pripravujete popcorn či pizzu.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Príslušenstvo v balení

K mikrovlnnej rúre HWO38MG2IHXBD dostanete grilovaciu mriežku a sklenený vstavaný tanier, čo rozširuje vaše možnosti pri varení a umožňuje viac miesta na pokrmy.

Mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD

Zabudovaná mikrovlnná rúra HAIER HWO38MG2IHXBD Full Touch Series 2 s predĺženou zárukou na 5 rokov

O kvalite zabudovanej mikrovlnnej rúry HAIER vypovedá aj jej predĺžená 5-ročná záruka po registrácii. Na uplatnenie záruky je potrebné zaregistrovať produkt do 14 dní od dátumu zakúpenia TU.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna, Antikoro
Otváranie dvierok Výklopné dole

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 49,2 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Gril, Detská poistka, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 450 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Grilovacia mriežka, Otočný tanier

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  HAIMW011
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  38900745
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11