Obnoviť stránku

HAAN Morning Glory Refill 100 ml

HAAN Morning Glory Refill 100 ml

Doplňte svoj antibakteriálny sprej HAAN pomocou náhradnej náplne Morning Glory Refill. Jedným balením naplníte sprej 3×, čím šetríte nielen prírodu, ale aj svoju peňaženku. Výroba jednej náhradnej náplne spotrebuje o 89 % plastov menej ako 3 nové dezinfekčné spreje. Prípravok likviduje 99,9 % baktérií a vírusov a je vhodný na aplikáciu vždy, kedy nie je možné použiť vodu a mydlo. Vôňa Morning Glory pripomína sviežu prírodu, nájdete v nej prvky zeleného čaju a grapefruitu. Príručnú dezinfekciu teraz používame ako na bežiacom páse, kúpte si ekonomickú zásobu svojho obľúbeného antibakteriálneho spreja vďaka HAAN Morning Glory Refill!

Kľúčové vlastnosti náplne do dezinfekcie HAAN Morning Glory Refill

  • Náhradná náplň do antibakteriálneho spreja HAAN Morning Glory
  • Jedným balením naplníte 3× sprej HAAN
  • Vôňa Morning Glory pripomína sviežu prírodu, nájdete v nej prvky zeleného čaju a grapefruitu
  • HAAN Morning Glory Refill šetrí vašu peňaženku
  • Ekologickejší spôsob dopĺňania zásob dezinfekcie
  • Firma HAAN venuje 20 % zo svojho zisku na výstavbu studní v africkom Malawi

HAAN – revolúcia vo svete antibakteriálnej starostlivosti

HAAN je inovatívna značka, ktorá prináša revolúciu do sveta antibakteriálnej starostlivosti. Na prvý pohľad vás spreje zaujmú lákavým dizajnovým balením a pohodlnou aplikáciou pomocou rozprašovača. Na trhu je teraz 5 sprejov v rôznych farbách a vôňach, takže môžete skúšať, kým nenarazíte na svoju obľúbenú kombináciu. Prípravky nie sú cítiť alkoholom, ale krásnou vôňou pripomínajúcou parfum. O hydratáciu a výživu vašich rúk sa postará vysoká dávka aloe vera. Všetky výrobky sú zabalené v ekologických obaloch a neobsahujú škodlivé látky. Firma HAAN je spoločensky zodpovedná, venuje 20 % svojho zisku na výstavbu studní v africkom Malawi a pomáha tak bojovať s vodnou krízou tam, kde je problém najväčší.

Ako doplniť HAAN sprej pomocou náhradnej náplne:
Odskrutkujte uzáver balenia a odstrihnite špičku. Odstráňte vrchnú časť spreja. Odklopte zátku v doplňovacom otvore. Doplňte svoj dezinfekčný sprej po dobu 6 sekúnd. Uzavrite.

Zloženie:
65 % Etanol Alcohol, Aqua (Water), Aloe barbadensis Leaf Juice, Metyl Gluceth-10, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene, Linalool, Tromethamine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks

Konzistencia

Konzistencia Tekutá (roztok)

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Hydratačný
Špecifikácia Bez parabénov
Ďalšie vlastnosti Bezoplachové, Aromatické

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSTE1268
Produktové číslo:  5060669780526

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19