Obnoviť stránku

GymBeam Kyselina alfa-lipoová, 90 kapsúl

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

GymBeam Kyselina alfa-lipoová, 90 kapsúl

Kyselina alfa-lipoová (ALA) je látka s mimoriadnymi antioxidačnými účinkami. Sama totiž dokáže chrániť bunky pred oxidačným stresom a zároveň sa podieľa na obnove antioxidačných schopností ďalších látok, ako je napríklad vitamín C alebo glutatión. K oxidačnému stresu môže dôjsť v prípade, keď organizmus nezvláda odstraňovať škodlivé voľné radikály. Tie potom môžu napádať apoškodzovať zdravé bunky. Antioxidanty majú schopnosť tieto častice zachytiť a odstrániť.

Kyselina alfa-lipoová sa vyskytuje aj v niektorých potravinách, ako sú paradajky, špenát alebo brokolica. Okrem toho ju nájdete aj v ľudskom tele. Nachádza sa napríklad v mitochondriách, ktoré fungujú ako taká továreň na energiu. Podieľa sa na funkcii metabolizmu a produkcii energie na pohyb a ďalšie telesné funkcie. Z toho dôvodu je táto látka vyhľadávaná ajmedzi ľuďmi, ktorí chcú maximálne podporiť spaľovanie tuku a chudnutie.

ALA je v tomto produkte vo forme praktických kapsúl. V jednej dávke obsahuje 500 mg účinnej látky a vďaka čisto rastlinnému zloženiu je navyše vhodná aj pre vegánov.

Kyselina alfa-lipoová a jej výhody:

  • Je látka s antioxidačnými účinkami
  • V jednej dávke obsahuje 500 mg účinnej látky
  • M á formu praktických kapsúl
  • Je vhodná pre vegánov

Obsah aktívnych látok v 2 kapsulách:  
ALA (kyselina alfa-lipoová) 500 mg

Odporúčané dávkovanie:
Užívajte 2 kapsule denne.

Upozornenie:
Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Produkt nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Produkt nie je určený pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením.

Zloženie

Kyselina alfa-lipoová (ALA), objemové činidlo (mikrokryštalická celulóza), hypromelózová kapsula, protihrudkujúce činidlo (stearan horečnatý).

Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté látky

Obsiahnuté látky Kyselina alfa-lipoová

Účinok

Účinok Na chudnutie, Na detoxikáciu organizmu

Určenie

Pre koho Pre dospelých
Deti od veku 18 rokov (216 mesiacov)

Forma

Forma Kapsuly

Balenie

Počet tabliet/kapsúl 90
Hmotnosť 90 g
Obal Nádoba
Kód:  SPTgym524
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8586022216145
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08