Obnoviť stránku

GUZZANTI LARO 90

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUZZANTI LARO 90

Komínový odsavač Guzzanti Laro 90

Odsávač pár

komínového typu

Sklenený komínový odsávač pár

Výkonný odsávač so zaujímavým tvarovým aj materiálovým prevedením. Jednoznačnou prednosťou je vzhľad, ktorý vychádza v ústrety moderným požiadavkám. Avšak dizajn nie je to hlavné, na čo sa spolieha.

Pára nad hrncem

Doprajte si patričný komfort počas každodennej prípravy pokrmov a dýchajte vždy čistý a svieži vzduch. Prácu na platni vám sprehľadní výkonné halogénové osvetlenie.

Postará sa

aj o veľkú kuchyňu

3

rýchlosti

Disponuje odsáváním až 800 m3 za hodinu, a tak dokonale odvetrá pary z ovzdušia aj pri varení na viacerých platničkách, či vo väčších kuchyniach. Zvoliť si môžete jeden z troch rôznych stupňov výkonu. Jeho výhodou je tiež kovový filter proti mastnotám, ktorý je možné umývať v umývačke. Využiť môžete možnosť recirkulácie cez uhlíkový filter.

Ak vám stavebné úpravy nedovoľujú použitie režimu odťahu, vyberte recirkuláciu. Tá využíva uhlíkový filter (nie je súčasťou balenia) a funguje tak, že sa prefiltrovaný vzduch vracia späť do kuchyne. Počas recirkulácie sa digestoru mierne zníži výkon, avšak jej výhodou je odstránenie pachov, a tiež absencia teplotných výkyvov.

49 dB

hlučnosť

Komínový odsavač Guzzanti Laro 90

Vlastnosti:

  • Elektronický ovládací panel s tlačidlom Soft Touch
  • 1 motor, 3 rýchlosti
  • 1 × kovový filter proti mastnotám s jednoduchou údržbou, umývateľný v umývačke s neobmedzenou životnosťou
  • Rozmery: 73-97 × 50 × 90 cm
  • Hmotnosť: 14 kg
  • Odťah: 15 cm
Kód:  EVP401a
Produktové číslo:  LARO90
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03