Obnoviť stránku

Guzzanti GZ 995

4,9 7 hodnotení
176,60 €

Guzzanti GZ 995

Čistička vzduchu Guzzanti GZ 995 Zadná strana

Čistička vzduchu GUZZANTI vie priniesť lepší a zdravší vzduch najmä alergikom a osobám s dýchacími ťažkosťami. Tento presunu schopný silák bude najviac užitočný do miestností do veľkosti max. 60 m2. O výbornej spoľahlivosti a účinnosti v čistení vzduchu najlepšie svedčí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu ľahko pohltí pokojne až 320 m3/h. Ovzdušie sa ako prvé očistí od chlpov, vlasov a iných väčších častí za pomoci hliníkového prachového predfiltra. Katalytický a tiež formaldehydový Formaldehydový filter bezchybne slúži na odsávanie toxických látok, ktorých existencia nie je výnimkou v žiadnom interiéri, ako sú napríklad čpavok, formaldehyd aj benzén. Antibakteriálny filter vytvorený z hustej netkanej textílie si ľahko poradí s rôznymi baktériami a nasáva vzdušnú vlhkosť, čím zabraňuje vlhnutím stěn a vzniku plísní. Najdôležitejšou filtračnou časťou čističky vzduchu GUZZANTI je však HEPA filter vzduchových častíc, ktorý ľahko vie absorbovať maximálne množstvo peľu, prachových čiastočiek aj baktérií. UV lampa dokáže zlikvidovať aj posledné žijúce zvyšky baktérií a vytvorí vám sterilné prostredie. Úplne na koniec čistička vzduchu vzduch prúdiaci do priestoru zároveň ošetrí ionizáciou, čím zlepšuje sviežosť a kvalitu vzduchu, takže sa vám bude príjemne a voľne dýchať.

Zaujímavé funkcie čističky vzduchu Guzzanti GZ 995

  • Čistička vzduchu GUZZANTI je vhodná pre miestnosti do 60 m2
  • Filter HEPA odstraňuje maximálne množstvo alergénov, baktérií aj prachu
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od chlpov, vlasov a ďalších nečistôt
  • Katalytický a formaldehydový filter tejto čističky vzduchu rozkladá pre človeka toxické látky
  • Vzduchový výkon 320 m3/h
Čistička vzduchu Guzzanti GZ 995 Vlastnosti/technológia

Príjemné funkcie čističky vzduchu Guzzanti GZ 995

Inteligentná čistička vzduchu GUZZANTI pomocou vizuálneho indikátora rozpozná, aký je v okolí vzduch, a podľa tohto nasnímania potom dá vedieť, zda je vhodné vzduch trochu vylepšiť. Vás zaujme aj praktickým časovačom, vďaka ktorému si na základe svojich predstáv pohodlne stanovíte čas a dobu chodu spotrebiča. Výkon je možné zvyšovať či znižovať a týmto spôsobom stále riadiť nielen spotrebu energie, ale tiež mieru hluku. Na aktivitu čističky vzduchu GUZZANTI pri odpočinku je vyčlenený prospešný tichý nočný režim, ktorý vás neruší v spánku ani v odpočinku. K tomu všetkému sa pýši inteligentným automatickým chodom, ktorý na základe momentálneho stavu ovzdušia upraví silu výkonu. Vypínanie a zapínanie čističky zvládnete pohodlne obsluhovať pomocou praktického diaľkového ovládača. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí digitálny displej, ktorý zaistí jednoduché a zároveň prehľadné ovládanie. V prípade, že máte doma malé dieťatko a neprajete si, aby sa z čističky stala jeho hračka, určite oceníte funkciu detského zámku.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 80 W
Vzduchový výkon 320 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 60 m2
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, UV sterilizačná lampa, Detský zámok

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Elektrostatický, Prachový, Katalytický, Formaldehydový, Antibakteriálny, UV žiareniu
Kód:  GUZCV238
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  GZ 995
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07