Obnoviť stránku

GUZZANTI GZ 900

4,2 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GUZZANTI GZ 900

Mobilná klimatizácia

Tohtoročné leto je dôkazom, že horúcich dní bude každým rokom len pribúdať. Vybudovať klasickú klimatizáciu je finančne a stavebne veľmi náročné. A často aj nemožné.

Riešením je kvalitná mobilná klimatizácia z portfólia spoločnosti Guzzanti, ktorá má úplne minimálne požiadavky na údržbu.

Teplotná pohoda aj v sparnom lete

2 600 W

výkon

Guzzanti GZ 900 je úplne ideálna najmä do väčších miestností. Vďaka vysokému objemu prietoku vzduchu (až 400 m3/h) sa v priebehu chvíľky premení vyhriata miestnosť na oázu teplotnej pohody. Požadovanú teplotu možno nastaviť v rozmedzí 15 – 31 °C, ktorá je následne pomocou funkcie Auto ďalej udržiavaná.

Samotné prúdenie vzduchu ovplyvňuje aj nastavenie sklonu pätice lamiel. Každá klimatizácia potrebuje spoľahlivý odvod teplého vzduchu. V tomto prípade sa o neho stará flexibilná hadica s dĺžkou 1,5 metra. Jej montáž je maximálne jednoduchá a s prehľadom to zvládne aj značne nešikovný človek.

5

lamiel

A

energ. trieda

Mobilná klimatizácia je vybavená nielen funkciou chladenia, ale aj kúrením a odvlhčovaním. Všetko si jednoducho nastavíte pomocou príjemného diaľkového ovládania s LCD displejom. Celkovo veľmi dobrý technický návrh môže za to, že spotreba elektrickej energie sa pohybuje na hranici 1 kWh počas jednej hodiny.

  • Tri funkcie: chladenie, odvlhčenie, kúrenie.

  • Časovač 0 – 24 hodín.

  • Funkcia Auto – automaticky udržuje nastavenú teplotu reguláciou ventilácie.

  • Teplota nastaviteľná v rozmedzí 15 – 31 °C.

  • Päť nastaviteľných lamiel na prúdenie vzduchu.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 25 kg

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda kúrenia A++

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S kúrením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S umývateľným filtrom

Rozmery

Výška 76 cm
Šírka 30 cm
Hĺbka 55 cm
Kód:  EPV113a
Produktové číslo:  GZ900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08