Obnoviť stránku

Guzzanti GZ 621

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Guzzanti GZ 621

Guzzanti GZ 621

Lahodný domáci chlieb

Domáca pekáreň Guzzanti GZ 621 je plne automatickým prístrojom, ktorý pripraví domáci chrumkavý chlieb podľa vašich požiadaviek až do hmotnosti 1 000 gramov. Vybrať si môžete hneď z troch hmotností pečeného chleba - 500, 750 a 1 000 gramov.

mouka

Domáca pekáreň predstavovala skôr celkom nadštandardný luxus, ale dnes sa už jedná o cenovo dostupné zariadenie s radom možností. Máte chuť na chrumkavý chleba z presne vybraných surovín? Žiadny problém.

Guzzanti GZ 621

Guzzanti GZ 621

19

programov

Pekáreň Guzzanti GZ 621 disponuje 19 automatickými programami, vďaka ktorým môžete pohodlne pripraviť rôzne druhy chlebov, zaváranín, jogurtov alebo aj ryže. Ďalšiu funkciu predstavuje možnosť nastavenia stupňa prepečenia kôrky - či má byť svetlá, stredná, alebo prepečená.

Pekáreň Guzzanti GZ 621 je vybavená funkciou odložený štart, ktorá dovolí odložiť začiatok pečenia až o 15 hodín. O ľahkú údržbu sa postará nepriľnavý povrch formy aj miesiaceho háku, ktorý je súčasťou balenia. Na bezpečné umiestnenie na linke sa môžete spoľahnúť vďaka gumovým nožičkám, ktoré sa nešmýkajú.

15

hodín

LCD

displej

Všetky predvoľby navolíte pomocou dotykového ovládania, ktoré vám následne zobrazí prehľadný LCD displej. Pohodlne tak nastavíte program, čas či stupeň prepečenia. Pekáreň Guzzanti GZ 621 tiež disponuje možnosťou nastavenia času a udržania teploty po dobu 60 minút.

Guzzanti GZ 621
  • Povrch pekárne z nehrdzavejúcej ocele

  • LCD displej

  • Udržanie teploty po dobu 60 minút

  • Pamäť pre prípad výpadku prúdu

  • Napájací kábel s dĺžkou 1,2m

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 550 W
Hmotnosť náplne 1 000 g
Vlastnosti Displej, Nepriľnavý povrch

Funkcie a programy

Funkcie Odložený štart, Udržiavanie teploty, Pamäť pri výpadku el. prúdu, Pozastavenie pečiaceho programu, Nastavenie prepečenia kôrky
Počet programov 19

Príslušenstvo

Príslušenstvo Hák/y na miesenie, Forma na pečenie
Kód:  GUZVL004
Produktové číslo:  GZ 621
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06